Conspirația tăcerii: Abuz de copii, satanism și crimă… în Nebraska

În 1991 unui senator din statul Nebraska pe nume John DeCamp îi sunt aduse la cunoștiință mai multe cazuri de pedofilie și abuz de copii, inclusiv omor în ritualuri satanice, desfășurate în cadrul clasei politice americane. Primul investigator al acestor chestiuni murise într-un accident suspect. John DeCamp, un om cinsit, cercetează la rândul său informațiile iar ceea ce descoperă îl șochează. Se întâmplă că John DeCamp, pe lângă faptul că fusese de patru ori senator de Nebraska era și prieten foarte apropiat cu șeful CIA, William E. Colby, omul care tocmai câștigase Războiul Rece. Între DeCamp și șeful CIA are loc următorul dialog, redat în prologul cărții “The Franklin Cover-Up – Abuz de copii, satanism și crimă în Nebraska”: 

“Ce trebuie să înțelegi, John, este că uneori există forțe și evenimente prea mari, prea puternice, cu o miză prea importantă pentru alți oameni sau instituții, și că nu poți să faci nimic contra lor, nu contează cât de răi sunt și oricât de sincer și de dedicat ai fi, și oricâte dovezi ai avea împotriva lor. Este pur și simplu un fapt pe care trebuie să-l acceptți. Ți-ai făcut treaba. Ai încercat să expui răul și răufăcătorii. Te-a costat teribil. Dar cel puțin până acum nu te-a omorât. Îți spun, ieși din treaba asta înainte să te omoare. Câteodată lucrurile sunt prea mari pentru a ne opune și atunci trebuie să facem un pas în lături și să lăsăm istoria să-și urmeze cursul. Pentru tine John, acum e un astfel de moment” m-a avertizat Bill, cu Sally (soția sa fost ambasador) dând din cap afirmativ.   …

“Dar Bill, am răspuns eu, cineva trebuie să facă ceva. Problema este că instituțiile noastre și guvernul au devenit corupte. Dacă există o acoperire și eu sunt convins că așa e, deși la început am crezut că toată povestea din Franklin e doar o fantezie, atunci această acoperire se poate face doar cu asistența activă a unor instituții cheie de la guvern,  la instanțe și poliție, de la politicienii de vârf, la mass media și la cei mai bogați lideri ai comunității de afaceri și ai țării.

“Nu pot să cred că îmi spui asta Bill. Îmi spui să abandonez și să plec, când știu că sunt copii abuzați și omorâți; când știu că cei mai respectați cetățeni și oameni de afaceri sunt implicați până-n gât în trafic de droguri și corupție, când orice părticică din trupul meu îmi spune că răul triumfă și oricine ar putea să facă ceva e prea speriat de cei din jur? Cum poate un om onest sau inteligent să spună așa ceva? Dacă abandonăm acum, se va afla vreodată adevărul și se va face ceva contra acestui rău și contra corupției?” 

După acest dialog șeful CIA, care tocmai se întorsese de la Moscova îi spune prietenului său că anumite lucruri, cele mari se pot face doar în timp, dând ca exemplu sfârșitul Războiului Rece cu victoria Americii. O plimbare de noapte singur prin Piața Roșie fusese singura paradă a victoriei sale. Pe final îl sfătuiește din nou pe DeCamp nu să-și cumpere un pistol, lucru care i-ar fi putut aduce moartea ci:

“Cel mai bun lucru pe care poți să-l faci pentru siguranța ta personală este să captezi interesul presei naționale cu niște reporteri foarte buni”

John de Camp se hotărăște să facă publice informațiile într-o carte pe care o puteți descărca accesând următorul link:

https://www.wanttoknow.info/mk/franklin-cover-up.pdf

După această carte, Discovery Channel a realizat un film documentar care ar fi trebui să fie difuzat pe 3 Mai  1994. Documentarul intitulat Conspirația Tăcerii deși anunțat inclusiv în ghidurile TV, a fost interzis la presiunea unor membrii ai Congresului SUA, care au cerut distrugerea tuturor copiilor făcute. Discovey Channel și producătorii filmului au fost despăgubiți pentru cheltuielile făcute. 

Documentarul a fost însă deconspirat și este actualmente disponibil pe You Tube:

Conspiracy of Silence: The Franklin Cover Up

Întrebări:

1. Ce forțe atât de mari se află în spatele acestor scandaluri de pedofilie încât nici măcar șeful CIA, victorios în Războiul Rece nu se poate atinge de ele?

2. Se găsesc în România jurnaliști sau oameni politici cu integritatea lui John DeCamp?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.