Alegerile nu s-au terminat …și mass-media o știe

La fel ca mulți, am petrecut ultimele nopți trezindu-mă la 2:03 AM, fără niciun motiv, apoi uitându-mă la telefon pentru știri, orice știri, care ar putea fi pozitive pentru președintele Trump.  Am supraviețuit pe Rush, Bongino, Mark Levin. Când știrile au continuat să fie urâte, am verificat chiar și bloggeri ridicoli, promițând că buletinele de vot erau filigranate și DJ (numele nostru de familie pentru un președinte pe care îl iubim) lansează de fapt o înțelegere pe Deep State.

Destul deja. Oprește nebunia.  

Hei, am o diplomă în statistică și am un anumit nivel de gândire critică. Dacă există un astfel de pesimism în tribul meu, nu am să mă alătur.

Așadar, astăzi, am început să cercetez numerele și, așa cum am făcut-o, am luptat cu nevoia mea de confirmare a ceea ce îmi doream să obțin  

Mi-am dat seama că eu, la fel ca milioane de alții, fusesem amorțit în deznădăjduire de presa copleșitoare, mass-media, rețelele de socializare pentru a certifica președintele ales Biden. 

Hei băieți, chestia asta nu numai că nu s-a terminat; este infricosator pentru Biden.   Adică cu adevărat înfricoșător și, mai presus de toate, mass-media știe asta. De aici, graba de a pune pe toți în concordanță cu povestea că un fost vicepreședinte în vârstă de 78 de ani, demență timpurie, care nu putea atrage o mulțime mai mare de o duzină, tocmai l-a învins pe DJ la o alegere corectă.

Procesați pentru o clipă.

Începeți cu Pennsylvania . Biden, în acest moment, se află la 290 de voturi electorale. Pennsylvania are 20 din acesta.

Am citit opinia Judecătoarei Alito și este destul de clar că vrea  noaptea de după alegeri de la 20:00 . voturi să fie separate pentru un motiv. Biden va pierde la Curtea Supremă a SUA și ei știu asta. Patru judecători au spus deja că Curtea Supremă din Pennsylvania nu poate ajusta regulile de vot. O nouă sosire, judecătoarea Barrett, spune că este acolo pentru a aplica regulile din Constituție. OK, vrei să pariez că o face?

Eliminați   buletinele de vot de la ora 20:00 , iar Biden pierde Pennsylvania. Biden ajunge la 270.

Să vizităm Nevada . Am mulți prieteni în California care au apartamente în Nevada pentru a se sustrage impozitelor de stat. Nu sunt câțiva oameni care fac asta; sunt zeci de mii. Toată lumea știe și Californieinii le caută.

Bătrânul nostru prieten Harry Reid știe și el, și se pare că îi face să voteze în masă la aceste alegeri. Probabil că nu este o mare circumscripție DJ. În termen de 72 de ore de la alegeri, echipa Trump a găsit, validat peste 3.500 dintre ei. Nu bănuiesc că oamenii lui Trump au încetat să mai numere.

Fiecare dintre acestea reprezintă o reducere a buletinului de vot pentru Biden

Nevada, de acum, este la îndemâna DJ-ului și a echipei Trump – mai ales atunci când mulțimea din California este redusă. Și câțiva dintre ei pot depune mărturie, deoarece un vot fals este un lucru foarte rău, care te duce la închisoare dacă este condamnat. Poate va ieși o poveste mai mare aici.

Amintiți-vă unde suntem, oameni buni. Biden este la 270 de ani după o decizie extrem de probabilă a Curții Supreme (citiți Alito și părerile concurente).

Pierde Nevada, pierde alegerile.

Dar așteaptați: lucurile devin și mai bune

Să mergem în Wisconsin . În acest moment, sunt 20.000 de voturi în direcția unchiului Joe. O mulțime de povești acolo, mult sub partea Google, că există mult mai multe voturi din Wisconsin decât sunt votanți înregistrați. OK, poate morții pot vota acolo sus – probabil un lucru din Midwest.

Ei bine, aseară, am constatat că grefierilor electorali din Wisconsin li s-a spus și au urmat instrucțiunile să modifice buletinele de vot prin poștă și să completeze spațiile libere în care martorii au lăsat afară informațiile critice.

Sunt sigur că a fost doar un serviciu bun pentru clienți și nu au însemnat niciun rău. Problema este că fiecare astfel de vot este  acum toast .

Au existat „mii” de astfel de voturi ilegale la prima vedere. Hopa. Creșteți 20.000 – acum acest număr este în discuție.  Gata cu camioanele de voturi, așa că fiecare echipă de votare eliminată de DJ face ca președintele ales Biden să se apropie de fostul vicepreședinte Biden care locuiește într-un subsol. Nu e bine aici.

Carolina de Nord . Acela arată cam ca și cum s-ar fi terminat și DJ l-a câștigat. Se zvonește că Fox News îl va declara în favoarea lui Trump în aprilie 2021.

Amintiți-vă unde suntem aici. Probabil că Biden va pierde Pennsylvania, așa că, dacă va pierde chiar și un singur stat, chiar și un singur vot al Colegiului Electoral, ai! 

Fie DJ câștigă direct, fie merge la Camera Reprezentanților, ceea ce înseamnă că DJ mai are încă patru ani.

Nu am terminat încă.

Michigan . O, da, țara „problemelor” din aparatele de vot. Șase mii de voturi pentru Trump acordate lui Biden într-unul din cele 47 de județe în care se folosește acel software. Aproximativ 150.000 de voturi în favoarea lui Biden chiar acum.  

Căutați pe Google cele 130.000 de voturi Biden care au apărut în toiul nopții și puteți vedea cum oamenii minunați de la Google verifică de fapt această „știre falsă”. De fapt, pentru distracție, Google „frauda alegătorilor din Michigan” și primiți literalmente trei pagini din „acest lucru a fost verificat de fapt și s-a dovedit a fi fals”. De ce ar fi Google atât de asiduu?

Și ei văd că, dacă Amy votează cu cei patru, Biden este la un vot distanță de subsol.

Procesele în Michigan și celelalte state sunt lansate, iar descoperirea va avea loc. Google nu va fi acolo.  

Frauda electorală este cam ca furtul. Un pic este OK. Este chiar distractiv.

Oamenii morți votează de o sută de ani în orașele Democrate. Este o astfel de constantă încât s-ar crede că Partidul Republican ar considera un program de informare a alegătorilor morți pentru a-și obține partea.

Dar frauda electorală la această scară nu este durabilă. Nu trece testul de bun simț. 

Avem bloggeri cu mult timp , trecând prin listele de alegători și arătând că aceleași persoane care au votat într-un stat swing, a luptat și în Războiul Civil sau poate în Războiul din 1812. A fost amuzant la început, dar numărul copleșitor de acum depășește umorul și ne freacă fețele în el.

Cred că DJ-ul trebuie să schimbe o stare. De fapt, un vot electoral. Acest lucru nu numai că nu s-a terminat, dar echipa Biden trebuie să transpire la greu.

Frauda electorală la scară părea o idee foarte grozavă până când DJ s-a pus pe război. Acum, se luptă cu pentru fiecare vot elector , iar Curtea Supremă probabil că va stabili punctul de plecare la Biden 270. Biden are totul de pierdut.

Fruntea sus!

Traducere generată automat a articolului https://www.zerohedge.com/political/election-not-over-and-media-knows-it

One comment

  1. Mda… Ai nimerit și aici…
    Frauda electorală la scară părea o idee foarte grozavă până când DJ s-a pus pe război. Acum, se luptă cu pentru fiecare vot elector , iar Curtea Supremă probabil că va stabili punctul de plecare la Biden 270. Biden are totul de pierdut.
    😂😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.