Cadavrul politic sau o primă victorie în fața unui primar periurban  

robu1

“Sunteți un cadavru politic, nu mai aveti ce căuta pe aceeași listă cu mine, să vă căutați partid, să-i transmiteți la gunoiul de X că…” acestea au fost cuvintele pe care profesorul universitar dr. Nicolae Robu le-a adresat membrilor propriului partid, în urma ședintei de ieri.

Care a fost greșala acestora? Unii au îndrăznit să voteze amendamentul propus de subsemnatul, alții nu au votat deloc sau au lipsit de la ședință.

Despre ce e vorba? Pur și simplu l-am obligat pe Robu să se țină de cuvânt. La ședința precedentă propusesem ca 1 milion de lei sa fie luați din bugetul echipei ACS Timișoara/ Recaș și să fie redirecționați spre Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș. Am fost însă refuzat în mod vehement de primar care a adus ca argument că banii respectivi ar ajuta, vezi Doamne, centrul de copii și juniori al clubului.

Acum, prin amendamentul votat, vom obliga clubul ca într-adevăr să pună la dispoziția fotbalului juvenil minim 15% din sumele primite de la Primarie. Suma despre care vorbim – cca 1 milion de lei – reprezintă exact banii pe care Robu îi refuza spitalelor pentru ca s-ar lua de la copii.

Obligat sa-și respecte propriile lozinci Robu a făcut o criză de nervi, jignindu-mă personal, amenințând PSD-ul în grup și pe proprii consilieri, care au cutezat să gândeasca.

Doresc pe această cale să le mulțumesc tuturor celor care au sprijinit pozitia noastră și celor de toate culorile politice care au sunat să mă felicite. De asemenea celor amenințati aș dori să le transmit că până la alegerile viitoare va mai curge ceva apă pe Bega. “Cadavrele politice” nu pot fi vopsite la nesfârșit, la un moment dat trebuie trecut la îmbălsămare, altfel, deranjează mirosul.

Mitocania și urletele, coroborate cu distrugerea orasului nu pot primi girul timișorenilor și a doua oara. Putem fi păcăliți o data, dar cand impostura va iesi la suprafață, o vom arunca repede acolo unde drumul de Șag se întâlnește cu cel spre Parța.

 PS După ședință am aflat că săptămâna trecută juniorii clubului de fotbal nu s-au putut deplasa la Belgrad unde fuseseră invitați pentru un meci amical cu Partizan. Din lipsa banilor firește. Asta în timp ce clubul cu pricina a tocat până acum 23 de milioane de lei din bani publici, în decursul a doar 2 ani și jumătate. Cu încă 7 milioane primite ieri ajungem la 30 de milioane de lei, la un club care trăiește în proporție de 95% din contribuțiile CLT și CJT. Cel mai subvenționat club de fotbal din țară.

Dacă pentru deplasările copiilor nu se găsesc bani, totuși unde ajung aceste fonduri publice? Se sesizează vreo instituție?!! ALO!!!

3 comments

  1. probabil ca de la acs are si el „parte” din prada…. dar cum sa fie mai importanta sanatatea si viata unor oameni nevoiasi (de obicei ei fac bolile pt care se ajunge la V.Babes) decat cateva „glorii ale fotbalului local” necunoscute, pentru un primAR liberal (?????oare?????),ajuns ca o cocota catarat pe scaun, si care acum plange ca salariul de primar (circa 100-a29 milioane), care a ajuns primar pt ca l-a ajutat USL (adica in primul rand PSD, ca in Timis liberalii erau aproape inexistenti) si acum latra ca un coiot la cei care l-au ridicat (apropo, si. in invatamant a avansat tot politic, si nu pe ,erite personale) la umbra marelui buldog…(ups, era sa scriu: la umbra marelui urs(s)) ??? intreb si eu ca omu… si cum adica, in ce calitate extraordinara stabileste el cine are dreptul sa fie liberal si cine nu? el este un mare balon de sapun, care se va sparge in curand…. ii urez cadere usoara !!!

  2. rusine tovarase robu, rusine ! MARE RUSINE !!! esti o dezamagire totala. dar ce te faci daca „colegii” de partid te vor da afara? crezi ca esti primar pentru meritele tale personale, sau printr-o intamplare rezolvata de psd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.