Medicii își propun să „pedepsească” persoanele care refuză vaccinul împotriva coronavirusului

Pur și simplu, vaccinarea va fi datoria noastră patriotică”, iar America ar trebui să ia în considerare îngreunarea participării nevaccinate în societate, au scris trei medici.

De Claire Chretien

11 august 2020 ( LifeSiteNews ) – Un vaccin contra coronavirusului ar trebui să fie obligatoriu, iar penalitățile fiscale, primele mai mari de asigurare și refuzul multor servicii guvernamentale și private ar trebui să fie luate în considerare pentru cei care refuză vaccinarea, au susținut joi trei medici în SUA .

„Chiar dacă măsurile care vor fi necesare pentru înfrângerea coronavirusului vor părea draconice, chiar anti-americane pentru unii, credem că nu există nicio alternativă. Mai simplu spus, vaccinarea va fi datoria noastră patriotică ”, au scris Drs. Michael Lederman, Maxwell J. Mehlman și Stuart Youngner.

Nu au existat „o alternativă la imunitatea de turmă indusă de vaccin într-o pandemie”, au argumentat ei. „Inducerea largă a imunității în populație prin imunizare va fi necesară pentru a pune capăt acestei pandemii.”

Articolul USA Today , publicat pe 6 august, este intitulat „ Învingeți COVID-19, impunând vaccinarea pentru toți. Nu este anti-american, este patriotic . ” Subcapitolul său original (a se vedea imaginea de mai jos) spunea, „ Faceți vaccinurile gratuite, nu permite obiecții religioase sau personale și pedepsiții pe cei care nu vor fi vaccinați. Aceștia amenință viața altora. ” De atunci a fost schimbat în „ Faceți vaccinurile gratuite, nu permiteți obiecții religioase sau personale și creați pedepse pentru cei care refuză vaccinurile dovedite ca fiind sigure și eficiente.”

„Când un vaccin va fi gata”, au scris medicii, acesta trebuie să fie gratuit și scutirile trebuie făcute doar pentru persoanele cu „contraindicații medicale la imunizare”. 

Dar „condițiile medicale care te scutesc de orice vaccin COVID-19 vor fi rare”, au afirmat ei. Nu ar trebui respectate niciun fel de obiecții religioase sau personale cu privire la primirea injecției sau a injecțiilor și trebuie impuse sancțiuni dure de către sectoarele importante ale societății pentru a presa populația să se conformeze. 

Medicii au propus: „Întreprinderile private ar putea refuza să angajeze sau să servească persoane nevaccinate. Școlile ar putea refuza să permită copiilor neimunizați să participe la cursuri. Companiile de tranzit public și comercial – companii aeriene, trenuri și autobuze – ar putea exclude refuzurile. Ceremoniile publice și private ar putea necesita dovezi de imunizare pentru intrare. „

Aceștia au prezentat apoi cum va fi nevoie de un „registru de imunizare cu numele introduse după finalizarea imunizării”. Persoanelor care primesc vaccinul trebuie să li se elibereze „carduri de certificare” cu date de expirare („durabilitatea protecției prin diferite vaccinuri poate varia și poate necesita imunizări periodice”).

Conceptul de „carduri de imunizare” sau înregistrări digitale ale vaccinurilor a fost vehiculat cu puțin timp înainte de izbucnirea coronavirusului și de la răspândirea virusului.

Un articol din decembrie 2019 în Scientific American adescris viziunea cercetătorilor Institutului Tehnologic din Massachusetts (MIT) pentru încorporarea înregistrărilor de vaccinuri „direct în pielea” copiilor.

„Împreună cu vaccinul, unui copil i s-ar injecta un pic de vopsea care este invizibil pentru ochiul liber, dar ușor de văzut cu un filtru special pentru telefonul mobil, combinat cu o aplicație care strălucește lumina aproape infraroșu pe piele. Colorantul ar trebui să dureze până la cinci ani, conform testelor pe pielea de porc și șobolan și pielea umană dintr-un vas. „

Dezvoltarea acestei idei, pe care articolul a remarcat cu mândrie, evită utilizarea „scanărilor irisului” care ar putea încălca confidențialitatea, a fost „finanțată de Fundația Bill & Melinda Gates”. „S-a produs din cauza unei solicitări directe a fondatorului și filantropului Microsoft Bill Gates însuși, care a susținut eforturi pentru a eradica boli precum poliomielita și rujeola din întreaga lume.”

Dr. Anthony Fauci, director de mult timp al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase și unul dintre principalii consilieri imunologi ai lui Trump, a declarat în aprilie că a considerat „posibil” ca într-o zi americanii să fie nevoiți să poarte certificate care să arate că sunt imuni la coronavirus.

„Cred că ar putea avea un merit în anumite circumstanțe”, a spus el.

Tot în aprilie, Gates a speculat : „În cele din urmă, vom avea câteva certificate digitale pentru a arăta cine s-a recuperat sau a fost testat recent sau când avem un vaccin care l-a primit.”

Lederman, Mehlman și Youngner au încheiat comparând lupta americanilor împotriva coronavirusului cu Primul Război Mondial și cel de-al Doilea Război Mondial. Aproximativ 37 de milioane de victime pot fi atribuite Primului Război Mondial, potrivit Encyclopedia Britannica . Al Doilea Război Mondial a fost și mai mortal, cu 70 de milioane până la 85 de milioane de decese – inclusiv cele din cauza foametei, Holocaustului, bolilor și altor factori legați de război – fiind imputabili acesteia. 

La ora presei, la nivel mondial , au existat 20.383.417 milioane de cazuri de coronavirus raportate, dar numai 741.707 de decese raportate. 13.281.928 de persoane au contractat virusul și s-au recuperat. Este posibil ca aceste numere să nu fie corecte datorită fiabilității testelor COVID-19 și a sistemelor de raportare din Statele Unite – ceea ce a văzut că persoanele care nu au fost niciodată testate pentru virus au primit rezultate pozitive , guvernatorul din Ohio primind atât rezultate pozitive cât și negative în aceeași zi , și cel puțin o persoană care a murit într-un accident de motocicletă a fost codificată ca o moarte COVID-19 – și probabilitatea existenței Chinei comuniste, de unde s-a produs virusul, scăzând infecțiile și ratele de deces.

În timpul Primului Război Mondial și al celui de-al Doilea Război Mondial, „Toți au contribuit, nimeni nu avea voie să opteze doar pentru că intra în conflict cu un sentiment de autonomie, iar pescajele care refuzau să servească erau supuse pedepselor”, au scris medicii. „Adevărații obiectori conștiincioși ar putea refuza să folosească arme din motive religioase, dar au fost obligați să ajute în alte moduri, îndeplinind roluri necombatante. Nu există astfel de alternative pentru vaccinare.

Într-o dezbatere online recentă despre vaccinările obligatorii, Robert F. Kennedy Jr. a subliniat că un procent semnificativ de participanți la un proces recent pentru un vaccin cu coronavirus principal au fost spitalizați. 

Kennedy, avocat liberal de mediu și membru al dinastiei politice Kennedy, a remarcat, de asemenea, că mai mulți dintre dezvoltatorii de vaccinuri contra coronavirusului, dintre care un număr au primit finanțare de la Bill Gates, au fost nevoiți să plătească miliarde de dolari în penalități legate de asistența medicală produse.

„Este nevoie de o disonanță cognitivă pentru oamenii care înțeleg culturile corporative criminale ale acestor patru companii să creadă că fac asta în orice alt produs pe care îl au, dar nu îl fac cu vaccinuri”, a spus Kennedy.

Într-un articol din 9 aprilie , Kennedy scria: „Vaccinurile, pentru Bill Gates, sunt o filantropie strategică care alimentează numeroasele sale afaceri legate de vaccinuri (inclusiv ambiția Microsoft de a controla o  întreprindere globală de identificare a vaccinării ) și îi oferă un control dictatorial al politicii globale de sănătate. “

Kennedy a crescut gradul de conștientizare cu privire la cei răniți de vaccinuri încă înainte de izbucnirea coronavirusului și acum a apărut ca una dintre cele mai puternice voci împotriva unui vaccin COVID-19 forțat.

Multe imunizări sunt făcute din linii celulare ale bebelușilor avortați , iar o serie de vaccinuri coronavirus dezvoltate utilizează, de asemenea, linii celulare fetale obținute imoral. 

Președintele rus, Vladimir Putin, a anunțat astăzi că țara sa a aprobat primul vaccin contra coronavirusului din lume și că una dintre fiicele sale a primit ambele doze de acesta. „Întrebările legate de siguranța [vaccinului] rămân”, a menționat un titlu CNN , cu o altă întrebare , „… ați lua un vaccin de la Vladimir Putin?”

Apărut pe Lifesitenews.com. Traducere cu Google Translate.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.