Pedepse pentru demonstran╚Ťii din Olanda

S─â ├«ncepem direct cu treburile importante . Cu pedepsele pentru desf─â╚Öurarea de ac╚Ťiuni neautorizate ├«n Olanda. Demonstran╚Ťii au fost ├«mpr─â╚Ötia╚Ťi c├óteva zile la r├ónd ├«n aceast─â ╚Ťar─â european─â. Instan╚Ťele au trecut la lucru.

Ce se va ├«nt├ómpla cu cei care sunt re╚Ťinu╚Ťi de poli╚Ťie? ├Än Olanda, de c├óteva zile, ╚Ötirile indic─â consecin╚Ťele particip─ârii la mitinguri neautorizate.

 1. Doar pentru ÔÇ×stat al─âturi de mul╚ŤimeÔÇŁ, sau pentru mers pe jos ├«n perioada de interdic╚Ťii la mitinguri ╚Öi demonstra╚Ťii, spectatori obi╚Önui╚Ťi: de la 700 la 1000 de euro amend─â.
 2. Cei care au instigat prin intermediul re╚Ťelelor de socializare, ÔÇ×activi╚ÖtiÔÇŁ care au jefuit magazine, au rupt, au dat foc ma╚Öinilor, au atacat poli╚Ťi╚Öti timp de 8-12 luni de ├«nchisoare. 
  Cu varia╚Ťii, ├«n func╚Ťie de gravitatea infrac╚Ťiunii: de exemplu s-au acordat 4 luni de prob─â din 8 posibile, ╚Öi 18.000 de euro (╚Öi mai mult) o amend─â. 
  ╚śi apoi ├«ncepe un proces interesant.
 3. De regul─â, ace╚Öti tineri care ies la scandal nu au acest tip de bani. Prin urmare, se ├«ntocme╚Öte imediat un document privind plata lunar─â a amenzii ├«n rate. 
  Dac─â venitul pe lun─â nu dep─â╚Öe╚Öte 1300 de euro (acesta este minimul local de subzisten╚Ť─â) din salarii, pensii, ajutoare de ╚Öomaj pe lun─â va trebui pl─âtit, achit├ónd o amend─â, la 50 de euro.Aceasta ├«nseamn─â c─â pentru a pl─âti 18.000 de euro, va dura 360 de luni de pl─â╚Ťi de 50 de euro. Aceasta ├«nseamn─â c─â timp de 30 de ani, trebuie s─â pl─âti╚Ťi 50 de euro o dat─â pe lun─â. Dac─â persoana amendat─â ├«ncepe s─â c├ó╚Ötige mai mult, atunci tot ceea ce dep─â╚Öe╚Öte minimul de existen╚Ť─â va fi preluat automat din contul s─âu bancar p├ón─â la achitarea amenzii
 4. Persoanele care au primit o astfel de amend─â sunt incluse automat ├«ntr-o Baz─â de Date . Dac─â nu au pl─âtit o parte din amend─â timp de 3 luni, nu au avut venituri, reprezentan╚Ťii autorit─â╚Ťilor vin la ei ╚Öi le confisc─â bunurile. Las─â ├«ntr-un apartament ├«nchiriat o saltea, o mas─â, un scaun, dou─â farfurii, o crati╚Ť─â, un set de haine – tot ce este ├«n cas─â mai mult dec├ót cele de mai sus este luat f─âr─â conversa╚Ťii lungi.
 5. Un participant la ÔÇ×protesteÔÇŁ condamnat de o instan╚Ť─â la amend─â sau ├«nchisoare prime╚Öte un ÔÇ×bilet de lupÔÇŁ.  F─âr─â un document de bun─â purtare ╚Öi f─âr─â antecedente penale sau amenzi, nu pute╚Ťi ob╚Ťine un loc de munc─â bun ├«n Olanda. Chiar ╚Öi cu trei diplome ├«n specialitate. Cu acordul c─âut─âtorului de loc de munc─â, documentul este solicitat de la serviciile speciale olandeze de c─âtre viitorul s─âu poten╚Ťial angajator. Primirea unui document dureaz─â 40 de zile: un document este primit de angajator, un exemplar este primit prin po╚Öt─â de c─âtre persoan─â. O cerere pentru un astfel de document cost─â 55 de euro. Dac─â totul este bine cu dvs., atunci adesea angajatorul va pl─âti pentru serviciile speciale, dac─â nu, atunci pl─âti╚Ťi-le. Oamenii cu un astfel de ÔÇ×bilet de lupÔÇŁ nici m─âcar nu sunt angaja╚Ťi ca agen╚Ťi de cur─â╚Ťenie la aeroport – este ├«nc─â o facilitate strategic─â! Vor aluneca rapid ├«n jos la cur─â╚Ť─âtoare ╚Öi ma╚Öini de sp─âlat vase ├«ntr-o pizzerie turceasc─â – cel mai bine. ├Än cazul unei evolu╚Ťii proaste a evenimentelor, subsolul ╚Öi albanezii ├«i a╚Öteapt─â – ambalarea drogurilor ╚Öi toate consecin╚Ťele care urmeaz─â.
 6. C├ónd intra╚Ťi ├«n Baza de Date, nicio banc─â nu v─â va da vreodat─â un credit ipotecar sau un ├«mprumut. O persoan─â devine imediat ╚Öi pentru totdeauna un adev─ârat proscris. Pl─âte╚Öte timp de 30 de ani amenda primit─â odat─â, regret─â-╚Ťi prostia ╚Öi treci la fund.

╚śi nu uita╚Ťi c─â acesta este digitalizarea universal─â a secolului 21. ╚śi, de asemenea, ├«nc─â o Uniune European─â cu o singur─â baz─â de poli╚Ťie. ╚śi nici ├«n Statele Unite nu vor acorda viz─â ╚Öi nu li se va permite s─â intre ├«n Canada – adic─â toate oportunit─â╚Ťile ╚Öi ├«ntreaga lume sunt imediat ├«nchise pentru un ÔÇ×protestatarÔÇŁ occidental.

Sursa https://nstarikov.ru/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.