Pedepse pentru demonstranții din Olanda

Să începem direct cu treburile importante . Cu pedepsele pentru desfășurarea de acțiuni neautorizate în Olanda. Demonstranții au fost împrăștiați câteva zile la rând în această țară europeană. Instanțele au trecut la lucru.

Ce se va întâmpla cu cei care sunt reținuți de poliție? În Olanda, de câteva zile, știrile indică consecințele participării la mitinguri neautorizate.

 1. Doar pentru „stat alături de mulțime”, sau pentru mers pe jos în perioada de interdicții la mitinguri și demonstrații, spectatori obișnuiți: de la 700 la 1000 de euro amendă.
 2. Cei care au instigat prin intermediul rețelelor de socializare, „activiști” care au jefuit magazine, au rupt, au dat foc mașinilor, au atacat polițiști timp de 8-12 luni de închisoare. 
  Cu variații, în funcție de gravitatea infracțiunii: de exemplu s-au acordat 4 luni de probă din 8 posibile, și 18.000 de euro (și mai mult) o amendă. 
  Și apoi începe un proces interesant.
 3. De regulă, acești tineri care ies la scandal nu au acest tip de bani. Prin urmare, se întocmește imediat un document privind plata lunară a amenzii în rate. 
  Dacă venitul pe lună nu depășește 1300 de euro (acesta este minimul local de subzistență) din salarii, pensii, ajutoare de șomaj pe lună va trebui plătit, achitând o amendă, la 50 de euro.Aceasta înseamnă că pentru a plăti 18.000 de euro, va dura 360 de luni de plăți de 50 de euro. Aceasta înseamnă că timp de 30 de ani, trebuie să plătiți 50 de euro o dată pe lună. Dacă persoana amendată începe să câștige mai mult, atunci tot ceea ce depășește minimul de existență va fi preluat automat din contul său bancar până la achitarea amenzii
 4. Persoanele care au primit o astfel de amendă sunt incluse automat într-o Bază de Date . Dacă nu au plătit o parte din amendă timp de 3 luni, nu au avut venituri, reprezentanții autorităților vin la ei și le confiscă bunurile. Lasă într-un apartament închiriat o saltea, o masă, un scaun, două farfurii, o cratiță, un set de haine – tot ce este în casă mai mult decât cele de mai sus este luat fără conversații lungi.
 5. Un participant la „proteste” condamnat de o instanță la amendă sau închisoare primește un „bilet de lup”.  Fără un document de bună purtare și fără antecedente penale sau amenzi, nu puteți obține un loc de muncă bun în Olanda. Chiar și cu trei diplome în specialitate. Cu acordul căutătorului de loc de muncă, documentul este solicitat de la serviciile speciale olandeze de către viitorul său potențial angajator. Primirea unui document durează 40 de zile: un document este primit de angajator, un exemplar este primit prin poștă de către persoană. O cerere pentru un astfel de document costă 55 de euro. Dacă totul este bine cu dvs., atunci adesea angajatorul va plăti pentru serviciile speciale, dacă nu, atunci plătiți-le. Oamenii cu un astfel de „bilet de lup” nici măcar nu sunt angajați ca agenți de curățenie la aeroport – este încă o facilitate strategică! Vor aluneca rapid în jos la curățătoare și mașini de spălat vase într-o pizzerie turcească – cel mai bine. În cazul unei evoluții proaste a evenimentelor, subsolul și albanezii îi așteaptă – ambalarea drogurilor și toate consecințele care urmează.
 6. Când intrați în Baza de Date, nicio bancă nu vă va da vreodată un credit ipotecar sau un împrumut. O persoană devine imediat și pentru totdeauna un adevărat proscris. Plătește timp de 30 de ani amenda primită odată, regretă-ți prostia și treci la fund.

Și nu uitați că acesta este digitalizarea universală a secolului 21. Și, de asemenea, încă o Uniune Europeană cu o singură bază de poliție. Și nici în Statele Unite nu vor acorda viză și nu li se va permite să intre în Canada – adică toate oportunitățile și întreaga lume sunt imediat închise pentru un „protestatar” occidental.

Sursa https://nstarikov.ru/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.