Progam de primăvară: Conferință & lansare de carte. O nouă apariție editorială

Mă bucur să vă anunț că, împreună cu colaboratorii, am început lucrul la o nouă carte care va apărea sub egida „Think Tank Frontiera”. De data aceasta este vorba de traducerea unui volum profetic apărut în Europa de Vest undeva la începutul anilor 1970. Cartea însă este de o actualitate cu adevărat tulburătoare. Titlul îl păstrăm încă secret.

Tot în această primăvară probabil că voi organiza o conferință care să însoțească lansarea cărții „Integrarea în Turnul Babel”. Conferința ar urma să poarte numele „Operațiunea Gladio și falsa dreaptă europeană”, întrucât tema manipulării mișcărilor naționaliste europene de către serviciile secrete o consider importantă atât în contextul general european cât și în peisajul, atât de jalnic de altfel, al politicii românești. Actualmente lupta politica se duce între partidele de establishment, neo-marxiști de tip (#rezist/ blackl ives matter/ verzi) și populiști.

Pe măsura diminuării zonei de comfort in Europa și America de Nord, odată cu schimbările demografice și economice, partidele establishmentului oligarhic, pseudo-dreapta creștin democrată și pseudo-stânga socialistă vor dispărea. Despre Școala de la Frankfurt și urmașii acesteia am ținut o conferință acum vreo 7 ani… Acum vom vorbi despre pericolul manipulării mișcărilor identitare/populiste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.