Robu revine cu promisiuni FERME din America – „POTOPUL nu va lovi a doua oara”

noahs-beaver-problem
Saptamana trecuta, prin mijlocirea comunitatii neoprotestante si in speciala a senatorului Ben Oni Ardelean, parasutat din Hunedoara in orasul nostru si ales ca parlamentar de Timis, dl. Nicolae Robu a avut ocazia sa calatoreasca la Washington si sa participe „la un mic dejun de rugaciune” alaturi de inca 3500 de invitati din intrega lume.
Sigur ca pe langa traditionalul „Hi my name is Nick Slave, I’m from Romania” primarul nu a scapat ocazia de a face niste poze cu oricine raspundea la salut.
Dar cine sunt persoanele cu care s-a pozat dl Robu, ce impact pot avea ele asupra orasului nostru? Rauvoitorii ar spune ca zero. Uite totusi ca nu este asa!
De exemplu congresmanul  John Shimkus s-a facut conoscut in mass-media americana prin afirmatia ca: „el nu este ingrjjorat de schimbarile climaterice intrucat Dumenezeu i-a promis lui Noe dupa potop, ca nu va distruge pamantul”.  Cel putin de al doilea potop se pare ca am scapat…
O alta personalitate cu care s-a conversat (salutat) dl Robu la Washington este senatorul John McCain, fost candidat la presedentia SUA si unul dintre cei mai vehementi sustinatori ai interventiilor militare in Irak, Siria, Libia, Iran si acum in Ucraina. Retorica lui ultra-agresiva, ca si intalnirile in repetate randuri cu fortele islamiste din Siria si Irak i-au facut pe mult analisti sa se intrebe, daca McCain este in toate mintile sau nu.
382023_John-McCain
Show-urile de comedie la randul lor nu contenesc ironiile pe marginea sanatatii mentale a marelui senator „McCain’s insane, got no brain”.
Dar sa vedem cum „l-a citit” dl Robu pe acest McCâine al razboiului:
Robu: „Cu senatorul John McCain am avut onoarea sa stau putin de vorba si chiar sa fac o poza, chiar inainte de sosirea Presedintelui Barack Obama. Mai rar un politician care sa emane atata caldura sufleteasca blanda!”
mccain siria
La final cateva puncte interesante din biografia senatorului „plin de caldura sufleteasca”:
-McCain este singurul candidat la presedentia SUA care a avut nevoie de o gratiere, din partea lui Nixon dupa ce fusese condamnat pentru colaborare cu inamicul in timpul razboiului din Vietnam. Ca urmare a „colaborarii” sale traseele bombardierelor americane au putut fi interceptate de anti-aeriana Viet Congului
-Despre cariera amiralului McCain, tatal senatorului sau despre averea de provenienta dubioasa nascuta din combinatiile cu Mayer Lansky poate intr-un alt articol.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.