Scrisoarea Nunțiului Apostolic către Donald Trump

SCRISOARE DESCHISĂ

PREȘEDINTELUI STATELOR UNITE ALE AMERICII

DONALD J. TRUMP

Duminică, 25 Octombrie 2020

Domnule Președinte,

Permiteți-mi să vă adresez în acest moment în care soarta întregii lumi este amenințată de o conspirație globală împotriva lui Dumnezeu și a umanității. Vă scriu ca Arhiepiscop, ca Succesor al Apostolilor, ca fost Nunțiu Apostolic în Statele Unite ale Americii. Vă scriu în mijlocul tăcerii autorităților civile și religioase. Fie ca Dumneavoastră să acceptați aceste cuvinte ale mele ca „vocea celui care strigă în pustiu” (Ioan 1:23).

Așa cum am spus când v-am scris scrisoarea în iunie, acest moment istoric vede forțele Răului aliniate într-o bătălie fără oprire împotriva forțelor Binelui; forțele Răului care par puternice și organizate în timp ce se opun copiilor Luminii, care sunt dezorientați și dezorganizați, abandonați de conducătorii lor temporali și spirituali.

Zilnic simțim multiplicarea atacurilor celor care doresc să distrugă chiar baza societății: familia naturală, respectul pentru viața umană, dragostea de țară, libertatea de educație și de afaceri. Vedem șefi de națiuni și lideri religioși care se îndreaptă spre această sinucidere al culturii occidentale și a sufletului ei creștin, în timp ce drepturile fundamentale ale cetățenilor și credincioșilor sunt refuzate în numele unei urgențe de sănătate care se dezvăluie din ce în ce mai pe deplin ca instrument pentru stabilirea a unei tiranii inumane fără chip.

Un plan global numit Marea Resetare („Global Reset”) este în curs de desfășurare. Arhitectul său este o elită globală care dorește să supună întreaga omenire, impunând măsuri coercitive cu care să limiteze drastic libertățile individuale și cele ale populațiilor întregi. În mai multe națiuni, acest plan a fost deja aprobat și finanțat; în altele este încă într-un stadiu incipient. În spatele liderilor mondiali care sunt complicii și executorii acestui proiect infernal, există personaje fără scrupule care finanțează Forumul Economic Mondialși Event 201, promovându-și agenda.

Scopul Marii Resetărieste impunerea unei dictaturi a sănătății care vizează impunerea unor măsuri liberticide, ascunse în spatele promisiunilor tentante de a asigura un venit universal și de a anula datoria individuală. Prețul acestor concesii de la Fondul Monetar Internațional va fi renunțarea la proprietatea privată și aderarea la un program de vaccinare împotriva Covid-19 și Covid-21 promovat de Bill Gates cu colaborarea principalelor grupuri farmaceutice. Dincolo de interesele economice enorme care îi motivează pe promotorii Marii Resetări, impunerea vaccinării va fi însoțită de cerința unui pașaport de sănătate și a unui act de identitate digital, cu urmărirea consecventă a contactului populației din întreaga lume. Cei care nu acceptă aceste măsuri vor fi închiși în lagăre de detenție sau arestați la domiciliu, iar toate bunurile lor vor fi confiscate.

Domnule președinte, îmi imaginez că sunteți deja conștient de faptul că în unele țări Marea Resetare va fi activată între sfârșitul acestui an și primul trimestru al anului 2021. În acest scop, sunt planificate alte carantinări, care vor fi justificate oficial de un presupus al doilea și al treilea val al pandemiei. Sunteți perfect conștient de mijloacele care au fost folosite pentru a semăna panica și a legitima limitările draconice ale libertăților individuale, provocând cu îndemânare o criză economică mondială. În intențiile arhitecților săi, această criză va servi pentru a face ireversibil recursul națiunilor la Marea Resetare, dând astfel lovitura finală unei lumi a cărei existență și memorie doresc să o anuleze complet. Dar această lume, domnule președinte, include oameni, afecțiuni, instituții, credință, cultură, tradiții și idealuri: oameni și valori care nu acționează ca niște automate, care nu se supun ca mașinile, deoarece sunt înzestrați cu un suflet și un inimă, pentru că sunt legate între ele printr-o legătură spirituală care își trage puterea de sus, de la acel Dumnezeu pe care vrăjmașii noștri vor să-l provoace, la fel cum a făcut Lucifer la începutul timpului cu „non serviam” său.

Mulți oameni – după cum știm bine – sunt supărați de această referire la ciocnirea dintre bine și rău și utilizarea unor nuanțe „apocaliptice”, care, potrivit lor, exasperează spiritele și ascuțesc diviziunile. Nu este de mirare că inamicul este supărat că a fost descoperit tocmai când crede că a ajuns la cetatea pe care încearcă să o cucerească netulburată. Cu toate acestea, ceea ce este surprinzător este că nu există nimeni care să dea alarma. Reacția statului profund față de cei care îi denunță planul este ruptă și incoerentă, dar de înțeles. Tocmai când complicitatea presei de masă a reușit să facă tranziția către Noua Ordine Mondială aproape nedureroasă și neobservată, ies la iveală tot felul de înșelăciuni, scandaluri și crime.

Până acum câteva luni, era ușor să-i denigrezi ca „teoreticieni ai conspirației” pe cei care denunțau aceste planuri teribile, pe care acum le vedem realizate până în cele mai mici detalii. Nimeni, până în februarie trecut, nu s-ar fi gândit vreodată că, în toate orașele noastre, cetățenii vor fi arestați pur și simplu pentru că vor să meargă pe stradă, să respire, să dorească să-și păstreze afacerea deschisă, să dorească să meargă la biserică duminică. Și totuși, acum aceste lucruri se întâmplă în toată lumea, chiar și în Italia, pe care mulți americani o consideră o mică țară fermecată, cu monumentele sale antice, bisericile, orașele sale fermecătoare, satele sale caracteristice. Și în timp ce politicienii sunt baricadați în palatele lor promulgând decrete precum satrapii persani, afacerile eșuează, magazinele se închid și oamenii sunt împiedicați să trăiască, să călătorească, să lucreze și să se roage. Consecințele psihologice dezastruoase ale acestei operațiuni sunt deja văzute, începând cu sinuciderile antreprenorilor disperați și ai copiilor noștri, separați de prieteni și colegi de clasă, cărora li s-a spus să urmeze cursurile în timp ce stau singuri acasă, în fața unui computer.

În Sfânta Scriptură, Sfântul Pavel ne vorbește despre „cel care se opune” manifestării misterului nelegiuirii, kathèkon (2 Tesaloniceni 2: 6-7). În sfera religioasă, acest obstacol în calea răului este Biserica și, în special, papalitatea; în sfera politică, cei care împiedică instaurarea Noii Ordini Mondiale.

După cum este clar acum, cel care ocupă scaunul lui Petru și-a trădat încă de la început rolul, pentru a apăra și promova ideologia globalistă, susținând agenda bisericii profunde, care l-a ales din rândurile sale.

Domnule președinte, ați declarat clar că doriți să apărați națiunea – o singură națiune sub Dumnezeu, iar astăzi există o luptă împotriva  libertăților fundamentale și a valorilor nenegociabile. Tu ești, dragă domnule președinte, „cel care se opune” stării profunde, atacului final al copiilor întunericului.

Din acest motiv, este necesar ca toți oamenii de bine să fie convinși de importanța epocală a alegerilor iminente: nu atât pentru un program politic sau altul, ci pentru ceea ce acțiunile tale întruchipează cel mai bine – în acest context istoric special – acea lume, lumea noastră, pe care doresc să o anihileze prin intermediul blocajelor. Adversarul tău este și adversarul nostru: este Dușmanul neamului omenesc, Cel care este „un ucigaș de la început” (Ioan 8:44).

În jurul Dumneavoastră sunt adunați cu credință și curaj cei care vă consideră ultimul bastion împotriva dictaturii mondiale. Alternativa este de a vota pentru o persoană care este manipulată de statul profund, grav compromisă de scandaluri și corupție, care va face Statelor Unite ceea ce face Jorge Mario Bergoglio Bisericii, prim-ministrul Conte în Italia, președintele Macron în Franța , Prim-ministru Sanchez în Spania și așa mai departe. Natura șantajabilă a lui Joe Biden – la fel ca și a prelaților „cercului magic” al Vaticanului – îl va expune pentru a fi folosit fără scrupule, permițând puterilor ilegitime să intervină atât în ​​politica internă, cât și în echilibrele internaționale. Este evident că cei care îl manipulează au deja pregătit pe cineva mai rău decât el, cu care îl vor înlocui de îndată ce va apărea ocazia.

Și totuși, în mijlocul acestei imagini sumbre, apare acest progres aparent de neoprit al „Dușmanului Invizibil”, apare un element de speranță. Adversarul nu știe să iubească și nu înțelege că nu este suficient să se asigure un venit universal sau să se anuleze ipotecile pentru a subjuga masele și a le convinge să fie marcate ca vite. Acest popor, care de prea mult timp a suportat abuzurile unei puteri urâte și tiranice, redescoperă că are un suflet; înțelege că nu este dispus să-și schimbe libertatea pentru omogenizarea și anularea identității sale; începe să înțeleagă valoarea legăturilor familiale și sociale, a legăturilor de credință și cultură care unesc oamenii cinstiți. Această Mare Resetare este destinată eșecului, deoarece cei care au planificat-o nu înțeleg că mai sunt oameni gata să iasă în stradă pentru a-și apăra drepturile, pentru a-și proteja cei dragi, pentru a da un viitor copiilor și nepoților lor. Inumanitatea nivelantă a proiectului globalist se va sfărâma mizerabil în fața opoziției ferme și curajoase a copiilor Luminii. Inamicul îl are pe Satana de partea sa; cel care nu știe decât să urască. Dar de partea noastră, avem pe Domnul Atotputernic, Dumnezeul oștirilor aranjate pentru luptă și Preasfânta Fecioară, care va zdrobi capul vechiului Șarpe. „Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine poate fi împotriva noastră?” (Rom 8:31).

Domnule președinte, știți bine că, în această oră crucială, Statele Unite ale Americii sunt considerate zidul de apărare împotriva căruia a fost declanșat războiul declarat de susținătorii globalismului. Lăsați-vă încrederea în Domnul, întărită de cuvintele apostolului Pavel: „Toate le pot face întru Hristos, Cel care mă întărește” (Fil 4:13). A fi un instrument al Providenței Divine este o mare responsabilitate, pentru care veți primi cu siguranță toate harurile de care aveți nevoie, deoarece acestea sunt implorate cu fervoare pentru voi de către mulți oameni care vă susțin cu rugăciunile lor.

Cu această speranță cerească și asigurarea rugăciunii mele pentru tine, pentru Prima Doamnă și pentru colaboratorii tăi, din toată inima îți trimit binecuvântarea mea.

Dumnezeu să binecuvânteze Statele Unite ale Americii!

+ Carlo Maria Viganò

Tit. Arhiepiscop de Ulpiana

Fost nunțiu apostolic în Statele Unite ale Americii

COVID-19, Dybbuk, NWO, Noua Ordine Mondială, Dictatura sanitară

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.