Anul Gealatului

Vedeți Dumneavoastră, reduse la esență relațiile internaționale sunt destul de simple: lumea e condusă de niște escroci, niște criminali, cămătari și traficanți de droguri fără scrupule, cu nimic mai buni decât un clan de interlopi de la noi. 

Ca să poată fura și exploata întreg mapamondul acești escroci internaționali au folosit timp de decenii un gealat, un boxer fără minte pe care l-au trimis să bată și chiar să omoare pe oricine nu răspundea la ordinele grupului de escroci. Acum gealatul a îmbătrânit și pumnul lui nu mai e la fel de tare. Escrocii știu asta și cumva o știe și gealatul, care vede că lumea parcă nu mai tremură la fel când îi aude numele. Copiii încă fug din calea lui, dar prin cartiere, șmecheri vechi și noi au început să nu mai plătească taxa către escrocii săi patroni.

Anul 2024 va fi anul gealatului. Aș zice că se pot întâmpla următoarele lucruri (în ordinea descrescătoare a importanței):

 1. Cartierul Orient. Îl pun pe primul loc pentru că de aici există probabilitatea cea mai mare pentru un război mondial. Patronii gealatului au o feudă de sânge cu verișorii din cartier cărora le omoară de decenii copiii. Gealatul s-ar putea să fie trimis să-i omoare și pe adulți chiar dacă asta poate însemna prăbușirea întregii umanități.
 2. Cartierul Ucraina. Gealatul a cam luat-o în barbă în acest cartier.  Vecinii din nord nu mai plătesc taxă de protecție iar cedarea unui teritoriu poate încuraja un comportament similar în altele. Tot sistemul riscă să se prăbușească.

Ar mai fi o chestiune. Bătrânul nostru gealat are o nevastă, târfa carterului, poștită de zeci de ani de tot cercul de escroci. Această târfă, pe care doar un prostovan ca gealatul nostru o poate crede virtuoasă, poartă numele de mass-media. Nimeni nu o mai crede. Chiar și gealatul a început să-și pună întrebări, mai ales de când l-a forțat să se vaccineze și îi trimite copiii la școala de drag-queenși.

Nu e bine pentru patroni, dar prevăzători, ei au oricând doi-trei ași în mânecă. O pandemie, sau o cyber-pandemnie. O golire universală de conturi bancare. Un nou start. Un nou început. Eco. Lăcuste ca să salvăm planeta. S-au gândit la toate. Calculează probabilități, dar le cam dă cu virgulă. 

Pentru ei însă, cel mai negru scenariu ar fi ca gealatul, cu ultimele puteri, să se îndrepte împotriva lor.

6 comments

 1. Ar fi interesant dacă v-ați uita la moartea lui Ioan Petru Culianu, cu experiența dumneavoastră în asasinatele politice.

  Tocmai ce am descoperit blogul dumneavoastră.

  E plin de fum și oglinzi pe subiect a fel ca și în cazul JFK și alte cazuri, de la MLK la Olof Palme, oriunde e mâna întunecată a propagandei occidentale care crează infinite universuri paralele ale vinovăției în care se exclud pe ei înșiși.

  • Mulțumesc pentru interes. Asasinarea lui Culianu este cu siguranță foarte interesantă. A scris profesorul Coja o carte pe tema asta: https://www.kobo.com/ww/en/ebook/marele-manipulator-si-asasinarea-lui-codreanu-iorga-culianu-ceausescu
   Cu siguranță Culianu NU a fost asasinat nici de legionari (ridicol!) și nici de Securitate.

   • >Cu siguranță Culianu NU a fost asasinat nici de legionari (ridicol!) și nici de Securitate.

    Convenabil pentru. Nici una ne mai existând la momentul faptului.

    Nu cred că Ion Coja a săpat destul de adânc, poftiți niște informații care nu apar la Ion Coja:

    Câteva chestii sunt interesante.

    Chicago fiind centrul de lucru al mafiei italiene sub oblăduirea cabalei.
    Chicago fiind centru pentru economia de piață pe steroizi, freeconomics „Chicago boys” style.
    Chicago fiind centru mafie și al anumitei cabale și Chicago fiind locul în care urma să fie ultima vizită a lui JFK, JFK anulând-o și mergând în Texas și o grămadă de băieți veseli din Chicago care sunt asociați cu mafia italiană.
    Chicago fiind centru și de planificare al revoluțiilor Colorate, dar și al religilor artificiale și al altor proiecte ClA.

    Am făcut propriile cercetări și totul se îndreaptă către James Earl Files, dacă priviți portretul acestuia comparat cu portretul robot care nu a fost difuzat în Chicago niciodată tocmai pentru că risca să fie recunoscut.

    Priviți aceea bărbie unică de tip Jay Leno, fălcuțele, la un moment dat prin multitudinea de poze și interviuri scoate o pereche de ochelari identică cu cea din portretul robot

    https://imgur.com/a/SA601tC

    Acesta admite că avea stilul de a lăsa la locul faptei câte un semn ritualic.
    https://t.me/ioanpetruculianu/14

    Interesant, cum imediat prin toamna lui 1991 a fost arestat pentru că a omorât niște polițiști, suspect, pentru că ucigașii de polițiști nu prea scapă cu viață, cam în perioada aia spune că a fost vizitat de Hristos, lucru tipic pentru cei care ucid ortodocși. Genul de experiență mistică probabil după ce l-a ucis pe Culianu.

    În dosarul de la FBI care e public pe archive.org apare cineva din pușcăria în care era și James Earl Files respectivă care spunea că există un deținut care a recunoscut că a împușcat pe cineva care se potrivește cu profilul lui Culianu. Deținutul ne mai oferind informația apoi.

 2. Si tarfa gealatului ce face 😔?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.