Ce rost are termoscanarea în magazine?

… când chiar potrivit statisticilor oficiale, produse de către autorități, 80% din pacienți sunt asimptomatici? Cu alte cuvinte 80% DIN PURTĂTORII DE VIRUS chiar dacă ar fi scanați la intrarea în magazine ar trece fără probleme un test de temperatură. 80% nu 0,1%!!!

Ce rost are această procedură? Evident nu cel de a proteja populația nepurtătoare de virus, din moment ce trierea nu se realizează în felul acesta. În acease condiții răspunsul poate fi :

  1. Nu are niciun rost, e o tâmpenie
  2. Procedura are alt scop decât cel declarat oficial

Desigur că putem suspecta autoritățile române de prostie, dar ce ne facem dacă acest tip de proceduri sunt puse în practică la recomandarea unor autorități internaționale de tipul OMS? Vorbim și în acest caz tot de prostie? Sincer nu m-ar mira, însă personal cred că scopul este altul.

Adevăratul scop al termoscanării nu este protejarea populației ci menținerea psihozei. Este același scop pentru care statisticile sunt inflatate, rata mortalității fiind falsificată prin trecerea oricărui decedat testat pozitiv ca fiind mort COVID, indiferent de stadiul terminal al co-morbitităților sale. Prin limitarea testării asupra unor eșantioane nesemnificative statistic rata este falsificată încă o dată. De fapt este mărit exagerat numărătorul (morții) și micșorat numitorul (populația totală purtătoare de virus) pentru a genera panică.

Așa cum am mai spus COVID-ul este mult mai degrabă o afecțiune psihică decât o viroză. Menținerea psihozei, menținerea fricii este condiția necesară pentru a accepta limitarea celor mai elementare drepturi ale omului. În zilele următoare voi reveni asupra subiectului.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.