Ceaușescu, Grupul Bilderberg și Comisia Trilaterală

Nu cuno╚Öteam existen╚Ťa interviurilor de mai jos, care din punctul meu de vedere confirm─â cu totul teza geopolitic─â din Sincronicitate ╚Öi Simbol, respectiv faptul c─â lichidarea lui Ceau╚Öescu a fost hot─âr├ót─â de cercurile societ─â╚Ťilor secrete ╚Öi semi-secrete din occident, ├«n „fereastra de oportunitate” creat─â de instalarea lui Gorbaciov la Moscova.

Ofi╚Ťerul DIE Stelian Andronic, ╚Öef al spionajului rom├ónesc ├«n Olanda ├«n anii ’70, despre inform─ârile f─âcute c─âtre Ceau╚Öescu cu privire la Grupul Bilderberg ╚Öi reac╚Ťia pre╚Öedintelui Rom├óniei. Un interviu realizat de Ion Cristoiu:

Acela╚Öi ofi╚Ťer: Ceau╚Öescu ar fi refuzat masoneria. Soarta lui Ceau╚Öescu a fost decis─â de Comisia Trilateral─â. Interivul se pare c─â ar fi fost luat de Victor Roncea. Extrem de interesant.

Notele lui David Rockefeller cu privire la conferin╚Ťa din Ianuarie 1989 de la Moscova care se face referire ├«n interviul anterior (participan╚Ťi David Rockefeller, Henry Kissinger etc) direct de pe site-ul Comisiei Trilaterale:

http://www.trilateral.org/download/doc/Commemorating_1989.pdf

18.01.1989 Gorbaciov și David Rockefeller
1978

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.