Cine a făcut oaia Dolly a produs și maladia COVID?

Introducere

 Într-un articol[1] scris acum un an susțineam că în ebraică termenul Covid devine Dybbuk, iar adevăratul său sens este posesia demonică de către un spirit malefic. Este de fapt același algoritm pe care l-am identificat în „Dolly”, primul animal clonat, care în ebraică devine Ylud – tradus ca prunc sau nou-născut. În același articol am încercat să explic de ce forțe ascunse ar fi interesate să aleagă astfel de denumiri criptice și anumite date calendaristice. Totodată am atras atenția asupra unor evenimente anterioare, semnificative din punct de vedere istoric, care urmează același pattern sau model sincronist. Deși la momentul respectiv eram deja conștient de unele informații pe care le veți întâlni în prezentul articol, am preferat să nu le divulg în articolul respectiv. Eseul, publicat inițial în limba engleză de  site-ul web Geopolitica, a devenit popular în mass-media alternativă și a fost ulterior tradus în mai multe limbi de către persoane pe care nu le cunosc personal și față de care aș dori să le exprim recunoștința, înainte de a continua prezenta expunere.

Deoarece baza teoretică a fost deja explicată în lucrarea menționată mai sus, intitulată  Despre înțelesul ocult al termenului COVID  și în cartea mea  Sincronicitate și Simbol[2]  ,  prezentul articol se va concentra pe prezentarea de informații noi. Cititorul va decide dacă informațiile prezentate mai jos sunt produsul unei acțiuni aleatorii sau deliberate. Sincronicitățile vor fi numerotate. Așadar, să purcedem!

Numele

După cum sa menționat mai înainte,  când escris în ebraică, Dolly devine YLOD / ילוד, care setraduce ca prunc sau nou – născut, iar COVID  devine DIVOC, în ebraică  דיבוק  sau  Dybbuk  Potrivit eminentului  savant israelian Yoram Bilu, în folclorul evreiesc un Dybbuk este un spirit malefic care pune stăpânire pe un om: 

„Termenul dybbuk(dibbuq) a fost folosit în cercurile mistice evreiești pentru a desemna  spiritul unei persoane moarte, un păcătos notoriu în timpul vieții sale, care a pus stăpânirea temporară asupra unei ființe umane (…) posesia de către un dybbuk a fost întotdeauna concepută ca o afecțiune sau o boală iar agentul posesor, drept un intrus străin, periculos, care trebuia expulzat.”[3] [3]

Dybbuk se traduce și ca obsesie. Mai important decât faptul că Dolly și COVID au un înțeles oarecare într-o anumită limbă, în cazul nostru ebraica, lucru care ar fi putut să fie întâmplător, este faptul că sensul cuvintelor se potrivește perfect situaților respective. Ce este mai probabil, povestea oficială că primul animal clonat a fost numit după Dolly Parton, sau că numele înseamnă de fapt „prunc” sau „nou-născut”? Obsesia / posesia descriu oare cu exactitate efectul psihologic (și aș îndrăzni să spun spiritual) pe care pandemia l-a avut asupra omenirii? Prin urmare, nu vorbim doar despre simple coincidențe Acestea sunt coincidențe care un sens perfect adaptat situației. (1) și (2).

Tradiția

(3) Citindu-l pe Carl Jung, am dat peste următorul pasaj în care savantul elvețian, vorbind despre cazul lui Paracelsus, prezintă tradiția hermetică de a aplica nume de cod, diferitelor proceduri alchimice și medicale:

„În aceste condiții se ajunge de cele mai multe ori la anumite simptome, printre care figurează un limbaj special: vrem să vorbim impresionant, pentru a ne impune adversarului; folosim de aceea un stil viguros cu folosiri de noi cuvinte, așa-numitele neologisme pe care le-am putea numi „cuvinte putere”… I se aplică astfel cuvântului ceea nu se realizase prin mijloace oneste. Este vechea magie a cuvintelor  care poate degenera uneori într-o adevărată patimă. Această manie l-a cuprins și pe Paracelsus într-atât, încât și discipolii săi cei mai apropiați au fost obligați să compileze  „onomastica”  (liste de cuvinte) și să publice comentarii. Cititorul nepregătit al scrierilor paracelsice  se împiedică mereu de aceste neologisme, în fața cărora stă mai întâi neputincios, căci autorul nu pare să considere că merită să dea explicații temeinice … Adesea, doar prin compararea unui număr de pasaje, se poate distinge aproximativ sensul. Există ce-i drept circumstanțe atenuante: limbajul medical de specialitate a avut dintotdeauna  tendința de a folosi cuvinte magic-ininteligibile și pentru lucrurile cele mai obișnuite. Asta ține, în definitiv, de arta prestigiului medical. Arată însă ciudat ca tocmai PARACELSUS care își făcea un punct de onoare din a-i învăța pe alții germana și din a scrie în germană să încropească neologismele cele mai încâlcite din latină, greacă, italiană, ebraică, ba poate chiar din arabă. 

Magia este insidioasă, și în aceasta constă caracterul ei periculos. (…) La practicile magice, schimbarea ordinii literelor are scopul diabolic de a răsturna prin cuvântul distorsionat magic ordinea divină într-o dezordine infernală. Este curios cât de necontrolat și de firesc preia el pur și simplu aceste cuvinte și lasă în seama cititorului să se descurce cu ele. (…) El avea convingerea că medicii trebuie să înțeleagă artele magice și să nu se sfiască, pentru binele bolnavilor, să folosească farmece. Această magie populară nu este însă creștină, ci în mod dovedibil păgână – în exprimarea lui: un «pagoyum»”[4].

(4) Acum, dați-mi voie să citez un pasaj al unui alt savant eminent, rabinul Joshua Trachtenberg, care în cartea sa despre utilizarea magiei în folclorul evreiesc descrie modul de utilizare al cuvintelor codificate în scopul invocațiilor: 

„O caracteristică bine-cunoscută a magiei este recomandarea de a face lucrurile în sens invers, de a merge îndărăt, de a-și îmbrăca hainele în spate, de a arunca lucrurile peste umăr. Același principiu se aplică și în descântece, iar farmecele talmudice și evreiești medievale ilustrează pe deplin funcționarea sa. Citatele biblice  erau adesea recitate atât de la cap cât și de la coadă, numele mistice erau rostite invers; uneori cuvintele erau de fapt scrise de-a dreptul invers, așa cum veneau rostite și era nevoie de foarte multă agilitate mentală pentru a nu fi zăpăcit de această redare nefirească a lor. Frazele ce puteau fi citite identic din ambele direcții erau foarte prețuite. Scopul era acela de a sublinia misterul a ceea ce este bizar și nefamiliar și de a mări puterea care este asociată cu abilitatea de a inversa ordinea naturală a lucrurilor.[5]

Locul

(5) Așa cum am specificat deja în Sincronicitate și Simbol și articolul precedent, primele informații care mi-au îndreptat atenția către „DOLLY” au fost faptul că primul animal „făcut” artificial de om a fost produsul  Institutului Roslin , situat în micuțul sat scoțian cu același nume (scris și Rosslyn), care găzduiește faimoasa capelă Rosslyn. Practic, institutul a fost înființat tocmai pentru acest eveniment într-un loc cu semnificație francmasonică și hermetică recunoscută. 

Numărul

(6) DOLLY a fost anunțat[6]  la 22 februarie 1997 –  22.2 .1997 (222)

(7) COVID a fost anunțat[7]  11 februarie 2020 – 11. 02.2020  (222)

(8) În gematria evreiască[8]  valoarea numerică a lui דיבוק (Dybbuk) este 122. A 19-a literă a alfabetului ebraic, Kuf[9]  (ק) are o valoare gematria de 100.  În consecință, COVID 19 ( דיבוק 19)  are o valoare de (222) .

(9) Care este sloganul ales pentru Marea Resetare? Build Back Better, popularizat și sub sloganul „BBB”, cu valoarea numerică de 222, desigur.

Sunt aceste repetări dale secvenței 222 întâmplătoare ? Care ar fi șansele? Pot fi interpretate într-un anumit mod? Este vorba de o invocație, de tipul celei descrise de Trachtenberg și, dacă da, o invocație a cui? Ce înseamnă de trei ori 222? Vom lăsa concluzia la latitudinea cititorului[10]… 

(10) De asemenea, care este numărul anului viitor? De ce este relevant acest lucru?

Cine e implicat?

S-ar putea argumenta fie că toate cele de mai sus sunt roadele întâmplării, fie că ar putea fi un joc benign de cuvinte al specialiștilor medicali care continuă în tradiția jargonului medical al lui Paracelsus, criptic pentru public, plin de semnificații pentru inițiati. Însă ceea ce ar putea fi benign în cazul lui Dolly, devine îngrozitor în cazul unei boli care a ucis mulți oameni și a justificat un lockdown global.

Poate că nu aș fi scris acest articol, dacă în ultimele săptămâni nu  s-ar fi produs o schimbare în tonul mesajelelor destinate publicului. Scurgerea de laborator din Wuhan, care a fost etichetată inițial drept o teorie a conspirației și, prin urmare, interzisă pe „rețelele de socializare”, a devenit brusc acceptabilă în discursul public. Implicațiile sunt geopolitice: China poate fi  învinuită fie pentru neglijență, fie, mai rău, pentru malintenție. Pentru a contracara acest lucru, jurnaliștii din mass-media alternativă, precum Ron Unz, au adus în atenția publicului jocurile militare care au avut loc la Wuhan în toamna anului 2019 și posibilitatea ca virusul să fi fost răspândit acolo de către personalul militar provenit din alte țări decât China. Ei bine, cine știe, dar mai bine să continuăm pe drumul nostru … 

Acum, pe baza informațiilor prezentate, să îndrăznim să gândim cu capul nostru. Dați-mi voie să vă întreb: observați un pattern? Poate fi identificat un anumit model, o semnătură, dacă doriți, în aceste sincronicități de la (1) până la (10)? Dacă da, este capabil Partidul Comunist Chinez să înființeze un institut în Regatul Unit și să  dea un nume cu semnificație alchimică pentru Dolly? Poate face asta armata americană? Poate PCC, sau chiar armata SUA, să pună numele de  DOLLY, COVID și BBB și să aleagă datele pentru anunțurile publice făcute de Institutului Roslin, și de OrganizațiaMondială a Sănătății? Poate oare o sectă așkenază  păstrătoare a unor superstiții folclorice să facă aceste lucruri? Pot ei organiza summit-ul de la Davos și promova conceptul Marii Resetări sub sloganul BBB? Dacă răspunsul este nu, cine poate? Există o organizație internațională cu ramificații în diferite țări ale lumii, a cărei filosofie este întemeiată pe hermetism și pe tradiția alchimică? Ce legătură poate exista între Roslin, Covid și Davos? 

Cum  lucrurile se întâmplă întotdeauna dintr-un motiv, recent am dat de o informație valoroasă care pare aproape suprarealistă. În ianuarie 2019, adică cu vreo  zece luni înainte de începerea pandemiei, cercetători britanici au fost aduși  la Forumul Mondial de la Davos  pentru a anunța liderilor mondiali că tehnologia mRNA a fost dezvoltată cu succes și poate fi folosită în combaterea gripelor existente și a unei posibile epidemii viitoare pe care au numit-o Boala X (Disease X). ! Știu, nici mie nu mi-a venit să cred, dar informația este 100% confirmată. Nu numai atât, dar aceste vaccinuri au fost dezvoltate cu … cooperarea Institutului Roslin, deoarece, bineînțeles, Roslin este specializat în cercetarea științifică asupra animalelor și în boli precum gripa aviară. Citez de pe  site – ul oficial al Imperial College din Londra, unde într-un articol scris pe 24 ianuarie 2019 consfințește următoarele:

„Profesorul Robin Shattock, șef al compartimentului de boli infecțioase din cadrul Departamentului de Medicina, lucrează la fabricarea de vaccinuri ARN pentru a crea capacități mai rapide și mai accesibile  de reacție la focarele de agenți patogeni cunoscuți – cum ar fi gripa, și agenți patogeni necunoscuți, care au fost denumițiboala X .

….

Vaccinurile sintetice cu ARN – care valorifică propriile mecanisme celulare ale organismului de a produce un antigen, mai degrabă decât injectarea directă a antigenului – durează doar câteva săptămâni până la producere și pot oferi cea mai ușoară cale pentru o acțiune globală.

Profesorul Shattock a spus: „Într-o situație de pandemie, pentru fiecare întârziere lunară, există un potențial de cinci milioane de decese, echivalentul pierderii lunare a unui oraș de mărimea Romei sau Singapore. Trebuie să ne reimaginăm complet modul în care sunt produse și aprobate vaccinurile. ” (…)

Lucrând cu Institutul Roslin , profesorul Barclay folosește tehnologia CRISPR – o modalitate de a modifica cu precizie genomul unei specii pentru a introduce noi trăsături benefice – pentru a dezvolta găini care sunt total rezistente la infecția cu virusul gripal. ”[11] 

Acum spuneți-mi, vă rog, că și asta este tot o coincidență! 

Ce înseamnă toate acestea ? Vreau să sugerez că oamenii de știință britanici de la Roslin sau Imperial College sunt implicați în pandemie? Nu neaparăt. Afirm însă că între cele două evenimente există o asemănare puternică, și că există o mare probabilitate ca acestea să fie coordonate de către același centru de comandă. Îndrăznesc să iau în considerare că forțe aflate la vârful unei organizații internaționale, atunci când au fost informate că tehnologia clonării era funcțională, au decis să cloneze o oaie și să anunțe evenimentul într-un loc cu o semnificație extrem de simbolică. Ei și-au lăsat semnătura în nume și număr. Aceeași amprentă sau semnătură a fost identificată ulterior în cazul COVID. Este posibil ca, din motive cunoscute doar de ei, oamenii din același centru de comandă să fi ordonat ulterior dezvoltarea unui tratament medical pentru o viitoare pandemie pe care au numit-o inițial Boala X. Când au fost informați că a fost dezvoltată o anumită procedură medicală care include vaccinări în masă cu mRNA, ei au făcut informațiile publice la Davos. Zece luni mai târziu, boala X a apărut în China și a fost numită COVID urmând  algoritmul de la Dolly.  

Locul, numele, numărul, toate au asemnificație rituală. Nu știu ce credeți voi, dar eu aș vrea ca poliția sau o autoritate competentă să investigheze aceste coincidențe și pe acești oameni. Doar că, în unele cazuri, acești oameni s-ar putea să  fie tocmai autoritățile. Cu titlul de exemplu, Contele de Rosslyn, proprietarul Capelei Rosslyn, este fostul șef al Scotland Yard (Poliția Metropolitană) și servește în prezent ca Șef de Cabinet al  moștenitorului coroanei britanice, Prințul de Walles[12]  …

Trebuie să ne luptăm. Și să ne rugăm.

© Bogdan Herzog, Timișoara, 3 iunie   2021

PS Pentru persoanele interesate de rolul jucat de tradiția hermetică în înființarea, Academiei Britanice, The Royal Society, „cea mai veche instituție științifică națională din lume”, urmașa „Colegiului Invizibil”, profund interconectată atât cu Roslin, cât și cu Imperial College, consilier științific al guvernului britanic, al Comisiei Europeane, al reuniunilor G7 / G8, al Organizației Națiunilor Unite și al agențiilor sale[13], recomand lucrările Damei Frances Yates, în special  Iluminismul rozicrucian[14].


[1] Herzog, B. Despre înțelesul ascuns al termenului COVID. Disponibil online la https://bogdanherzog.ro/despre-intelesul-ascuns-al-termenului-covid/  

[2] Herzog, B. Sincronicitate și Simbol, Frontiera, Timișoara. 2019

[3] Bilu, Y. Dybbuk and Maggid: Two Cultural Patterns of Altered Consciousness in Judaism, in AJS Review, Vol 21 No. 2 (1996) Cambridge University Press, p. 348. 

[4] Jung. C.G.  Studii despre reprezentările alchimice , în C.G. Jung Opere Complete, Volumul 13, Editura Trei, pp. 146-147.

[5] Trachtenberg, J. Magie și Superstiție la evrei, Ed. Herald, pp. 156-157

[6] Roslin Institute official website https://dolly.roslin.ed.ac.uk/facts/the-life-of-dolly/index.html

[7] WHO Director-General’s remarks at the media briefing on 2019nCOV on 11 February 2020 https://www.who.int/dg/speeches/detail/who-director-general-s-remarks-at-the-media-briefing-on-2019-ncov-on-11-february-2020

[8] https://www.gematrix.org/?word=דיבוק+

[9] Kuf – The nineteenth letter of the Hebrew alphabet, available at:  https://www.chabad.org/library/article_cdo/aid/137091/jewish/Kuf.htm

[10] Notă pentru scepticul cititor român. Trachtenberg furnizează următoarele exemple :

„În magie, după cifra trei, numărul șapte a fost al doilea ca popularitate. Tot timpul instrucțiunile sună astfel: repetă de trei ori, desenează trei cercuri pe pământ, fă acest lucru zilnic timp de șapte zile.” sau:

 „Ia șapte ghimpi de la șapte palmieri, șapte așchii de la șapte copaci, șapte cuie de la șapte poduri, șapte cenuși de la șapte vetre, șapte căușe de pământ de la șapte balamale, șapte fărâme de catran de la șapte corăbii (…) ”[10]

Desigur că practici asemănătoare se întâlnesc și în magia egipteană, cea greacă și în altele toate însă cu rol … magic. Trachtenberg,  Ibid. pp 161-162

[11] Imperial scientists present vaccine revolution to world leaders at WEF in Davos, available at
https://www.imperial.ac.uk/news/189957/imperial-scientists-present-vaccine-revolution-world/

[12] https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_St_Clair-Erskine,_7th_Earl_of_Rosslyn

[13] https://royalsociety.org/about-us/international/international-work/

[14] Cu accent de la Capitolul 13 – From the Invisible College to the Royal Society la Capitolul 15 – Rosicrucianism and Freemasonry, în Yates, F. – The Rosicrucian Enlightenment, Routlegde, 2001 disponibil online la https://www.scribd.com/doc/110030016/Frances-Yates-the-Rosicrucian-Enlightenment. În limba română volumul a apărut la Editura Humanitas în anul 1998.

3 comments

 1. Hi,
  I have to share this link with you – it corresponds with your article.
  https://www.mondialisation.ca/bill-gates-vaccinations-micropuces-et-brevet-060606/5657411

  Thank you so much for your presence that you are.
  Take care.
  God bless you
  Marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.