Coronavirus sau război hibrid?

Nu am postat până acum niciun comentariu referitor la Coronavirus, nu pentru că nu aș fi urmărit subiectul, ci pentru că până în prezent nu am reușit să îmi definitivez o opinie proprie. Ceva mi s-a părut dubios încă de la început, însă nu îmi place să mă lansez în speculații doar pe bază de instinct. Odată cu răspândirea bruscă a epidemiei în Italia, lucrurile se apropie însă foarte mult de casă. Mă îngrijorează nu atât boala, deși desigur și acest aspect trebuie tratat cu cea mai mare seriozitate, cât măsurile care pot fi luate sub acest pretext. Așa cum s-a întâmplat la Wuhan, odată ce numărul de infecții depășește un prag, autoritățile pot lua peste noapte  orice măsură: pot introduce peste noapte un oraș întreg în carantină, pot interzice ieșitul din casă, orice adunare etc. 

Acestea fiind zise, postez traducerea unui articol de Pepe Escobar, un jurnalist de stânga, apropiat de zona chineză. Escobar e cam cât se poate de mainstreamîn mass-media anti-globalistă. Luați deci sub acest caveat.  Așa cum am spus părerile mele nu sunt definitivate, oscilând între apariție naturală și intervenție umană (deliberată/accidentală).

Nicio armă nu rămâne nefolosită: Războiul hibrid american împotriva Chinei

De Pepe Escobar:apărut inițial pe Strategic-Culture.org

Traducere cu Google Transalte

Noile Drumuri ale Mătăsii – sau Inițiativa Belt and Road (BRI) – au fost lansate de către președintele Xi Jinping în 2013, mai întâi în Asia Centrală (Nur-Sultan) și apoi în Asia de Sud-Est (Jakarta).

Un an mai târziu, economia chineză a depășit SUA în baza PPP (purchasing-power-parity). Inexorabil, an de an de la începutul mileniului, cota SUA în economia globală se micșorează în timp ce cea a Chinei crește.

China este deja centrul principal al economiei globale și principalul partener comercial al aproape 130 de țări.

În timp ce economia SUA este golită, iar finanțarea de tip cazinou aguvernului SUA – piețe de repo și toate – se înțelege ca un coșmar distopic, statul civilizație avansează în numeroase domenii de cercetare tehnologică, în special din cauza Made in China 2025 .

China bate în mare măsură SUA la depunerea brevetelor și produce de cel puțin 8 ori mai mulți absolvenți STEM pe an decât SUA, obținând statutul de cel mai important contribuabil la știința globală.

Un număr mare de națiuni din Sudul Global au semnat să facă parte din BRI, care este planificat pentru finalizare în 2049. Numai anul trecut, companiile chineze au semnat contracte de până la 128 de miliarde de dolari în proiecte de infrastructură pe scară largă în zeci de națiuni.

Singurul concurent economic alSUA este ocupat să reconecteze cea mai mare parte a lumii la o versiune complet în rețea a secolului 21, a unui sistem comercial care a fost la apogeul său de mai bine de un mileniu: Drumurile de mătase eurasiatice.

Inevitabil, această situație a lucrurilor este ceva pur și simplu inacceptabil pentru sectoarele care compun clasa conducătoare din SUA.

Drumurile mătăsii (BRI)ca „pandemie”

În timp ce suspecții obișnuiți se preocupăde „stabilitatea” Partidului Comunist Chinez (PCC) și a administrației Xi Jinping,în realitate conducerea de la Beijing s-a văzut nevoită să se ocupe de o acumulare de probleme extrem de severe: o epidemie de gripă porcină ucigând jumătate din efective; războiul comercial declanșat de Trump; Huawei a fost pusă sub acuzare și este pe cale să fie împiedicată să cumpere chipuri făcute în SUA; gripa aviară; iar coronavirusul închide practic jumătate din China.

Adăugați-i  la aceasta Războiul Hibrid și valul dezlănțuit de propagandă  anti-chineză; toată lumea de la  „funcționarii” sociopatici la consilieri auto-intitulați,  recomandă corporațiilor fie să evite aprovizionările din China, fie lansează  apeluri directe la schimbarea regimuluichinez- folosind toată gama de demonizări posibile.

Nu există restricții în ofensiva totală pentru a da lovitura guvernului chinez în timp ce acesta e căzut la pământ.

Un purtător de cuvânt al Pentagonului la Conferința de Securitate de la München declara din nou China drept cea mai mare amenințare , din punct de vedere economic și militar, pentru SUA – și prin extindere a Occidentului, forțând o UE în derivă, deja subordonată NATO, să ia partea Washingtonului în acest  Război Rece 2.0.remixat.

Întregul complex mass-media corporativ din SUA repetă până la epuizare că Beijingul „minte” și că a pierdut controlul. Coborând la niveluri sub-urbane, rasiste, acuză chiar Noul Drum al Mătăsii (BRI)de a fi o pandemie, China fiind „imposibil de ținut carantină”.

Acest mesaj este cel puțin ironic, ca să mă exprim moderat, având în vedere că el vine de la sclavi extrem de bine răsplătiți ai unei oligarhii lipsite de scrupule, monopoliste, extractive, distructive, depravate, fără lege, care folosesc datoria în mod ofensiv pentru a-și spori bogăția și puterea nelimitată, în timp ce maselede oameni din America și din întreaga lume sunt forțate  să intre în datorii, doar ca să poată supraviețui. După cum a arătat în mod concludent Thomas Piketty, inegalitatea se bazează întotdeauna pe ideologie.

Suntem în mijlocul unui război secret. Din punct de vedere al servicilor secrete  chineze, actualul cocktail toxic nu poate fi atribuit doar unei serii aleatorii de coincidențe. Beijingul are motive pentru a considera acest lanț extraordinar de evenimente ca parte a unui atac coordonat de război hibrid, cu un spectru complet de dominare asupra Chinei.

Introduceți ipoteza de lucru Dragon Killer: un atac cu o armăbiologică, capabil să provoace daune economice imense, dar protejat de posibilitatea de a nega în mod plauzibil. Singura mișcare posibilă a „națiunii indispensabile” pe tabloul de șah al Noului Mare Joc, având în vedere că SUA nu pot câștiga un război convențional pentru China și nu pot câștiga un război nuclear pentru China.

O armă de război biologic?

La suprafață, coronavirusul este o bio-armă de vis pentru cei care sunt setațisăfacăravagii în China și se roagă pentru schimbarea regimului.

Cu toate acestea, este complicat. Acest raport este un efort decent încercând să urmărească originile coronavirusului. Comparați-o acum cu ideile doctorului Francis Boyle, profesor de drept internațional la Universitatea din Illinois și autor, printre altele, al Biowarfare și Terorism . Este omul care a elaborat Legea antiteroristă a armelor biologice americane din 1989, semnată în lege de George HW Bush.

Dr. Boyle este convins că coronavirusul este o

 „Arma ofensivă de război biologică” care a ieșit din laboratorul Wuhan BSL-4, deși „nu spune că a fost făcută în mod deliberat”.

Dr. Boyle adaugă, „toate aceste laboratoare BSL-4 din Statele Unite, Europa, Rusia, China, Israel sunt toate acolo pentru a cerceta, dezvolta, testa agenții biologici de război. Nu există niciun motiv științific legitim pentru a avea laboratoare BSL-4. ” Cercetările sale proprii au condus la alocarea unui buget colosal de  100 de miliarde de dolari, până în 2015, cheltuite de guvernul Statelor Unite pentru cercetarea în domeniul armelor biologice: „Avem peste 13.000 de presupuși oameni de știință … care se ocupă de testarea armelor biologice aici în Statele Unite. De fapt, aceast efort merge înapoi în timp și chiar precedă 11 septembrie. „

Dr. Boyle acuză direct „guvernul chinez de sub Xi și tovarășii săi” de un efort de acoperire a realității„încă din start. Primul caz raportat a fost  pe 1 decembrie, așa că au încercat să acopere până nu au mai putut. Și tot ce îți spun este o minciună. Este propagandă. ”

Organizația Mondială a Sănătății (OMS), pentru Dr. Boyle, este de asemenea un subiect în discuție: „Au aprobat multe dintre aceste laboratoare BSL-4 (…) Nu pot avea încredere în ceea ce spune OMS, deoarece toate sunt cumpărate și plătite de Big Pharma și lucrează în cahoots cu CDC. Guvernul Statelor Unite, lucrează în cahoots cu Fort Detrick . ” Fort Detrick, este acum un laborator de ultimă generație în domeniul războiului biologic și  a fost anterior un experiment notoriu al CIA pentru experimentele de control psihologic.

Bazându-se pe zeci de ani de cercetare în domeniul războiului psihologic, statul profund al SUA este complet familiarizat cu toate avertismentele armelor biologice. Din Dresda, Hiroshima și Nagasaki până în Coreea, Vietnam și Fallujah, datele istorice arată că guvernul Statelor Unite nu clipește când vine vorba de folosirea armelor de distrugere în masă asupra civililor nevinovați.

La rândul său, Agenția de cercetare avansată a proiectului de la Pentagon (DARPA) a cheltuit o avere cercetând coronavirusurile și bio-armele de editare a genelor. Acum, în mod convenabil – ca și cum aceasta ar fi o formă de intervenție divină – „aliații strategici” DARPA au fost aleși pentru a dezvolta un vaccin genetic.

Biblia neo-conservatorilor, Proiectul pentru un nou secol american (PNAC) din 1996, a declarat, fără ambiguitate, „formele avansate de război biologic care pot„ viza ”genotipurile specifice și pot transforma războiul biologic din tărâmul terorii într-un instrument util politic”.

Până în prezent, coronavirusul a fost  fără discuție un instrument util din punct de vedere politic. A picat din Cer, atingând, cu investiții minime, țintele dorite de globaliștii americani. Chiar și trecător, însoțit de o ofensivă de propagandă non-stop,  Chinaa fost relativ izolată iar economia sa semi-paralizată.

Cu toate acestea, perspectiva este în ordine. CDC a estimat că până la 42,9 milioane de oameni s-au îmbolnăvit în perioada sezonului gripal 2018-2019 în SUA Nu mai puțin de 647.000 de persoane au fost spitalizate. Și 61.200 au murit.

Acest raport detaliază „războiul poporului” chinez împotriva coronavirusului.

Este treaba virologii chinezi să decodeze originea posibil sintetică a virusului. În funcție de constatări, modul în care va reacționa China, va avea literalmente consecințe cutremurătoare.

Setarea scenei pentru Raging Twenties

După ce au reușit să reorganizeze lanțurile de aprovizionare comerciale în întreaga Europă în avantajul său și să scapă de eliturile Heartland, americanele și occidentale din subordine, sunt acum privite într-un gol. Iar golul se uită înapoi. Un „Vest” condus de SUA se confruntă acum cu irelevanța. BRI este în curs de a inversa cel puțin două secole de dominație occidentală.

Occidentul și mai ales „liderul sistemului”, SUA, nu vor permite acest lucru. Totul a început cu operațiuni murdare care stârnesc probleme în periferia Eurasiei – de la Ucraina la Siria până în Myanmar.

Acum este momentul în care devine cu adevărat dificil. Asasinarea țintită a generalului Soleimani, plus coronavirusul – gripa Wuhan – au creat cu adevărat stadiul pentru Deceniul Nebun 2020. Virusului ar fi trebuit să i se spuna WARS (Wuhan Acute Respiratory Syndrome). Acest lucru ar da pe față faptul că este vorba de un război împotriva umanității, indiferent de unde ar fi venit.

3 comments

 1. OCULTA SE JOACA DEA /CU UMANITATEA

  Coronavirusul este doar un pretext ordinar pentru a stârni isteria la nivel mondial. Creat în laboratoarele crimei organizate mondiale (așa-zisă Ocultă) și fără a fi așa de mortal cum îl prezintă mass-media bișnitară și vândută, virusul este răspândit peste toată planeta cu ajutorul dronelor. Obișnuitul virus gripal este mult mai periculos decât coronavirusul, dar o minciună repetată de un milion de ori, devine adevăr în mintea individului și apoi se transmite ca atare în memoria colectivă
  Odată falsa problemă creată, oamenii vor intra în panică și își vor activa instinctul de supraviețuire individuală. Și-atunci, ca de nicăieri,vor veni Ei, falșii buni samariteni, care vor oferi lumii absolut „dezinteresat” soluția, chipurile sub forma unui vaccin salvator, pentru care oamenii se vor părui la propriu ca să beneficieze cu prioritate de administrarea lui. Numai că, abia după aia vor începe problemele reale, căci respectivul „vaccin” va fi unul mortal, care îi va extermina pe beneficiari în maxim 6-12 luni sau și mai devreme, dacă anumite componente ale lui vor fi activate electromagnetic prin microunde 5G sau direct din sateliții de joasă altitudine. Moarte la cererea victimelor beneficiare, care va să zică, dacă vaccinarea obligatorie nu a funcționat cum trebuie.

  Iar România va fi unul din primele poligoane în care se va experimenta noul „vaccin”, care oficial cică nici nu este creat, dar în realitate este stocat în miliarde de fiole, în depozite regionale pe tot globul, așteptând desfășurarea pe etape a planului sinistru. Și care ne va fi oferit de instituțîi internaționale și Ong-uri din spatele cărora va rânji cinic matusalemicul G. Soros, în timp ce isonul îi va fi ținut acestuia, printre alții, și de Bill Gates.
  Va sună cunoscut? Prea multă populație, ar trebui să rămânem maxim 500 milioane, pentru că, chipurile, atâta este capabilitatea Terrei, în realitate asta ar fi capacitatea Lor de a ne controla electronic, ca pe vite.

  Până atunci, adică până la rarefierea demografică terestră, isteria va urca la paroxism și va genera o falsă criză de aprovizionare cu alimente, servicii, utilități și bunuri de nevoi personale, care va conduce la masive devalorizări monetare și deprecieri economico-financiare ale caselor, imobilelor și pământurilor noastre, și astfel bruma de avere a fiecăruia va fi transferată aproape pe de gratis în mâinile lor, ale „salvatorilor”. Aurul va ajunge și el la valoarea lui reală, adică la Zero.

  Singura soluție ar fi să nu mai fim așa creduli și să nu ne mai lăsăm manipulați. Să refuzăm să ne mai isterizăm, să reîncepem să ne comportăm normal. Și să refuzăm orice miracol pseudo-salvator creat de Ocultă.
  Dacă căscăm ochii cu toții sau majoritatea, acum poate vor eșua. Și-atunci, prezenta criză coronavirusiană nu va mai reprezenta Soluția Finală a Ocultei, ci se va transforma într-o simplă simulare a unei alte viitoare Soluții Finale.

  Pentru că, în așteptarea unei noi oportunități criminale, Asasinii Economici și acum și Biologici vor rămâne pe mai departe la pândă, hămesiți, ca să ne prindă iar pe picior greșit și să ne eutanasieze.

  Acum aveți informația, dar – după caz – prezentele rânduri le puteți trata fie ca un simplu eseu sau un biet pamflet. Sau nu! Pentru că nimic nu este ceea ce pare. Doar „Prietenii” știu de ce!

 2. Doctorul Boyle, ăsta, spune că virusul este o armă biologică ce a ieșit din laboratoarele BSL din Wuhan, armă menită a face rău Chinei…
  Logic ca cristalul.
  Pfff!

  • Mie imi place conspiratia asta. Ideea e urmatoarea: Daca raspandesti un virus, cea mai buna metoda e sa il raspandesti mai intai la tine. De ce ? ( in primul rand pentru ca oricum va ajunge si la tine si vor fi victime, in al doilea , e foarte usor de demonstrat ca nu tu ai inceput pentru ca hei, la noi o inceput prima data, noi am fost atacati primi samd.

   Apoi daca chinezii s-au pregatiti bine, ei vor scapa primii de pandemie, vor iesi primii din criza economica samd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.