Inceput de Blog

Prietenii mi-au recomandat sa scriu periodic pe fb despre cele care se intampla in CLT. Nu stiu pe cata lume intereseaza, dar macar se pot clarifica niste aspecte care nu se inteleg din presa. Incep de azi:
Furtuna intr-un pahar cu apa

In sedinta CLT de ieri, grupul PSD s-a declarat oripilat de cele 13 proiecte noi aduse ca anexa la ordinea e zi de catre Primarul Robu.

Cand PSD a declarat ca nu va vota anexa la ordinea de zi a fost infierat cu manie liberala, unul din consilierii mai tineri fiind ironizat chiar cu trimiteri la magazinele de etnobotanice.

Sunt cateva mentiuni de facut:
1. PSD a incurajat aceasta practica tot timpul cat a existat USL, sunt la fel de vinovati ca si consilierii PNL de perpetuarea acestei stari de fapt. Cred ca mai mult de 25% din proiectele adoptate in ultimii 2 ani ne-au fost aduse in acest mod cu deplinul asentiment al PSD.
2. Primarul solicita votarea in regim de urgenta a unor proiecte care nu au fost dezbatute in comisii, practic consilierii locali fiind pusi in situatia de a vota niste proiecte pe care nu le-au citit, doar pentru ca asa le recomanda primarul.

Am fost sincer enervat de lipsa de corectitudine a dlui Robu care in loc sa-si ceara scuze pentru un abuz, a incercat sa-i puna la colt pe cei care l-au semnalat justificand cu „nu vor binele Timisoarei” etc

Punctul meu de vedere a fost ca pot intelege includerea a 1-2 proiecte in regim de urgenta, in cazul in care exista pericolul de a pierde finantari (nu era cazul). In caz contrar, ignorarea Consiliului Local si a comisiilor acestuia sunt abuzuri ale primarului care incearca sa-si acopere lipsurile procedurale prin cuvinte pompoase si agresivitate la adresa criticilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.