Open Research Project – Ion Iliescu promovat ├«n presa occidental─â ├«ncep├ónd cu 1986

├Äncep├ónd cu anul 1986, adic─â imediat ce s-au asigurat c─â la Kremlin fusese instalat─â o conducere „cel pu╚Ťin apropiat─â lor”, ca s─â citez din interviul realizat de Aurel Rogojan cu generalul Iulian Vlad, mass-media occidental─â ├«ncepe s─â promoveze numele lui Ion Iliescu ca succesor al lui Nicolae Ceau╚Öescu.

Până acum am reușit să detectez articole din Times (Sunday Times) din 16 Martie 1986, urmat de comentarii la BBC pe 17 Martie 1985, un articol din Time Magazine din 28 aprilie 1986, un alt articol din Der Spiegel datat 1 decembrie 1986.

https://magazin.spiegel.de/EpubDelivery/spiegel/pdf/13520107

V─â rog posta╚Ťi ├«n comentarii orice linkuri relevante despre acest subiect. (surse de informa╚Ťie brut─â, nu interpret─âri personale). Cu c├ót informa╚Ťia e mai veche (1986, 1985, etc), cu at├ót e mai valoroas─â.

Cel care va posta cea mai interesant─â informa╚Ťie va primi un premiu din partea mea.

Mul╚Ťumesc

BH

4 comments

  1. De ce nu consultati Arhivele Statului, acum parca se numesc Arhivele Nationale ale Romaniei, unde aveti acces la documente mai demne de incredere, decat cele oferite prin intermediul Internetului?! Iar un abonament la Biblioteca Nationala v-ar fi si mai de folos, chiar daca necesita mai mult timp cu documentarea. Stiu, in era digitalizarii nimeni nu mai are chef sa umple de-a busilea printre rafturile cu carti, foi volante, periodice, etc, dar calitatea informatiei este alta. Zic si eu….

  2. Ati cercetat legatura lui Iliescu cu Cercul si a acestuia cu Gladio?

  3. Sa ne amintim ca pe 19 august 1989 hapsburgii au organizat un picnic langa Sopron in Ungaria. eveniment care a dus la penetrarea, g─âurirea ┼či ├«n final c─âderea Cortinei de Fier.

    O carte foarte dens─â despre Cercul:
    https://wikispooks.com/wiki/Rogue_Agents

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.