Pe drept cuvânt – Ep. 44

Prietenul Florentin Țuca m-a invitat săptămâna trecuta la podcastul său intitulat “Pe drept cuvânt”. Am vorbit mai bine de o oră despre “elitele” globaliste, cine sunt și ce-i mână în luptă, despre Hong Kong, Churchill și Stalin, despre Revoluția din ‘89 și lichidarea lui Ceaușescu, despre oaia Dolly și altele.

Florentin Țuca este jurist, avocat fondator (Managing Partner) al societății de avocați Țuca Zbârcea & Asociații. Este autor al volumelor de eseuri „Gâlceava cu juristul din mine” (Ed. Humanitas, 2014) și „Adevărul în căutare de minister” (Ed. Universul Juridic, 2021). A participat, în calitate de lector, la numeroase conferințe și forumuri interne și internaționale pe teme actuale din domeniul juridic, organizate de instituţii private sau de către instituții din mediul academic. În anul 2012, a fost desemnat „European Managing Partner of the Year” de publicaţia londoneză The Lawyer.

4 comments

 1. Am urmarit cu interes discutia dumneavoastra cu dl. Florin Tuca.
  De altfel, asa v-am descoperit si am ajuns si la blog.

  Actualemente cartea „Alchimie si Katechon” nu este disponibila la libraria Mihai Eminescu din Bucuresti. Mi-ar placea so o citesc. As putea sa o achizitionez din alta parte?

  Multumesc

 2. Buna ziua,
  Unde pot fi găsite cărtile dvs.? Pe situl Librăria Eminescu apar cu stoc 0.

  Doamne-ajută.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.