Sincronicități – Accidentul lui Kobe Bryant prevestit în desene animate

Clipul a apărut în “The Legends of Chamberlain Heights,” un show difuzat de Comedy Central în 2016-2017. În desenul animat se arată cum elicopterul se prăbușește iar Kobe este rugat să-și dea trofeele câștigate înainte ca elicopterul să explodeze și să moară. Se pare că imaginile sunt din sezonul 1, episodul 8 „End of Days”.


2 comments

 1. Si de ce ar trebui sa-mi bat eu capul cu baschetbalistul lu’ peste? Un american mai putin! Stiu, nu-i crestineste ce scriu, pentru ca se zice ca de morti, numa’ de bine, dar Alex Jones vede conspiratii si razboaie la tot pasul, descrie gesticuland avantat viziuni mistice inspaimantatoare aproape in fiecare emisiune, incat doar un public …. sa-l numesc bizar, e mai elegant cuvantul, mai acorda atentie site-ului Infowars! Afirmatia sa, devenita slogan, „there’s a war on for your mind!” cam descrie ca individul se afla intr-o captivitate totala in vreun spatiu atemporal…aka boli mintale, dependent bine de Xanax si de ajutor medical specializat. Si-atunci nu-i de mirare, ca unui desen animat tembel i se acorda o asemnea semnificatie!
  Nu-l cunosc si nici n-am auzit de Kobe Bryant, dar nici nu consider ca-i mare pierdere lipsa mea de cultura sportiva! Sunt subiecte si articole precum acesta, spre exemplu,

  https://www.asiatimes.com/2020/01/article/why-the-new-silk-roads-are-a-threat/

  pe care le citesc cu infinit mai mult entuziasm (avand in vedere ca si autorul se numara printre favoritii mei de exceptie) decat disparitia, vezi Doamne, unuia venit de prin ghetourile americane, care n-a produs cu mintea sa nimic in scurta-i viata, care a mai fost acuzat si de viol, cu o liota de copii care ba au fost cu el in elicopter, ba n-au fost, dar care s-a ridicat la nivelul de extraordinar, mirobolant, senzational si magnific numai si numai prin intermediul unei mingi amarate trecute prin cosul de sfoara. Pana la urma toti murim, iar unii precum Macedonski, de pilda, intr-un anonimat desavarsit si-ntr-o saracie crunta! Nu-i mai amintesc aici pe Eminsecu, Slavici, Creanga, Bolintineanu, etc, etc. Cred ca au fost muuuuult mai remarcabili decat neica nimeni din America!

 2. Acest personaj, din link-ul de mai jos, n-a avut parte de atata publicitate, nu l-a mai deplans nici presa vremii si nici personaj in filme de animatie n-a devenit:

  https://www.rbth.com/history/330542-red-army-officer-who-lost-hands

  Dar…tempora mutantur et nos mutamur in illis, nu-i asa? O fi astfel intr-o lume cu valori inversate, dar schimbarile nu-s valabile pentru toti! Unii nu vor nici de-al naibii sa se resemneze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.