Conspirația tăcerii: Abuz de copii, satanism și crimă… în Nebraska

În 1991 unui senator din statul Nebraska pe nume John DeCamp îi sunt aduse la cunoștiință mai multe cazuri de pedofilie și abuz de copii, inclusiv omor în ritualuri satanice, desfășurate în cadrul clasei politice americane. Primul investigator al acestor chestiuni murise într-un accident suspect. John DeCamp, un om cinsit, cercetează la rândul său informațiile iar ceea ce descoperă îl șochează. Se întâmplă că John DeCamp, pe lângă faptul că fusese de patru ori senator de Nebraska era și prieten foarte apropiat cu șeful CIA, William E. Colby, omul care tocmai câștigase Războiul Rece. Între DeCamp și șeful CIA are loc următorul dialog, redat în prologul cărții “The Franklin Cover-Up – Abuz de copii, satanism și crimă în Nebraska”: 

“Ce trebuie să înțelegi, John, este că uneori există forțe și evenimente prea mari, prea puternice, cu o miză prea importantă pentru alți oameni sau instituții, și că nu poți să faci nimic contra lor, nu contează cât de răi sunt și oricât de sincer și de dedicat ai fi, și oricâte dovezi ai avea împotriva lor. Este pur și simplu un fapt pe care trebuie să-l acceptți. Ți-ai făcut treaba. Ai încercat să expui răul și răufăcătorii. Te-a costat teribil. Dar cel puțin până acum nu te-a omorât. Îți spun, ieși din treaba asta înainte să te omoare. Câteodată lucrurile sunt prea mari pentru a ne opune și atunci trebuie să facem un pas în lături și să lăsăm istoria să-și urmeze cursul. Pentru tine John, acum e un astfel de moment” m-a avertizat Bill, cu Sally (soția sa fost ambasador) dând din cap afirmativ.   …

“Dar Bill, am răspuns eu, cineva trebuie să facă ceva. Problema este că instituțiile noastre și guvernul au devenit corupte. Dacă există o acoperire și eu sunt convins că așa e, deși la început am crezut că toată povestea din Franklin e doar o fantezie, atunci această acoperire se poate face doar cu asistența activă a unor instituții cheie de la guvern,  la instanțe și poliție, de la politicienii de vârf, la mass media și la cei mai bogați lideri ai comunității de afaceri și ai țării.

“Nu pot să cred că îmi spui asta Bill. Îmi spui să abandonez și să plec, când știu că sunt copii abuzați și omorâți; când știu că cei mai respectați cetățeni și oameni de afaceri sunt implicați până-n gât în trafic de droguri și corupție, când orice părticică din trupul meu îmi spune că răul triumfă și oricine ar putea să facă ceva e prea speriat de cei din jur? Cum poate un om onest sau inteligent să spună așa ceva? Dacă abandonăm acum, se va afla vreodată adevărul și se va face ceva contra acestui rău și contra corupției?” 

După acest dialog șeful CIA, care tocmai se întorsese de la Moscova îi spune prietenului său că anumite lucruri, cele mari se pot face doar în timp, dând ca exemplu sfârșitul Războiului Rece cu victoria Americii. O plimbare de noapte singur prin Piața Roșie fusese singura paradă a victoriei sale. Pe final îl sfătuiește din nou pe DeCamp nu să-și cumpere un pistol, lucru care i-ar fi putut aduce moartea ci:

“Cel mai bun lucru pe care poți să-l faci pentru siguranța ta personală este să captezi interesul presei naționale cu niște reporteri foarte buni”

John de Camp se hotărăște să facă publice informațiile într-o carte pe care o puteți descărca accesând următorul link:

https://www.wanttoknow.info/mk/franklin-cover-up.pdf

După această carte, Discovery Channel a realizat un film documentar care ar fi trebui să fie difuzat pe 3 Mai  1994. Documentarul intitulat Conspirația Tăcerii deși anunțat inclusiv în ghidurile TV, a fost interzis la presiunea unor membrii ai Congresului SUA, care au cerut distrugerea tuturor copiilor făcute. Discovey Channel și producătorii filmului au fost despăgubiți pentru cheltuielile făcute. 

Documentarul a fost însă deconspirat și este actualmente disponibil pe You Tube:

Conspiracy of Silence: The Franklin Cover Up

Întrebări:

1. Ce forțe atât de mari se află în spatele acestor scandaluri de pedofilie încât nici măcar șeful CIA, victorios în Războiul Rece nu se poate atinge de ele?

2. Se găsesc în România jurnaliști sau oameni politici cu integritatea lui John DeCamp?

3 comments

 1. In ziua de azi, din pacate, e mult mai rentabil sa vinzi minori, decat droguri sau arme. O adolescenta poate fi sacrificata pentru bani, de mai multe ori, de catre un proxenet care-i confisca 100% castigurile, decat un kilogram de cocaina, spre exemplu, ce poate fi comercializat doar o singura data.

  V-as raspunde la prima intrebare, cu niste link-uri: https://www.infowars.com/scalias-death-linked-to-bohemian-grove-illuminati/ si https://thefreedomarticles.com/satanic-pedophilia-network-exposed-australia/

  Asadar, cele 13 familii care conduc lumea nu stau degeaba! Aristocratii, care pretind ca se trag pe linie de sange din primii zei, cer sacrificii umane, au preocupari de psihopati, la fel cum „se joaca” si cu experimentele de la CERN (portalul cuantic): https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=J621WG6CtzY

  Cat priveste Romania, iata ce spun statisticile si Sputnik: https://ro.sputnik.md/society/20190801/27087922/Statistica-groazei-Romania-pe-primul-loc-in-Europa-la-traficul-de-persoane.html

  Referitor la integritatea jurnalismului de pe plaiurile mioritice, hmmm…. am luat-o ca pe o gluma! Ziaristii romani nu-s decat niste unelte platite sa dezinformeze ori sa distorsioneze/camufleze adevaruri, realitati, preschimband perceptiile oamenilor si modificand cursul firesc al societatii romanesti. In nici un caz nu-si pun penelul (mai nou tastatura) in favoarea interesului national, la fel ca si politicul. Se observa cu ochiul liber, nu-i cazul sa vin cu exemple. Toti canta in acelasi concert al mafiei globaliste. Cu mici exceptii, ca Pepe Escobar, bunaoara, ori Philip Giraldi, Joaquin Flores si altii nealiniati ocultei, sau grupului CME. Unii dintre noi, romanii de rand, care vor sa se informeze si din alte surse, decat cele introduse cu forta pe gat de catre MSM, nu le ramane decat sa citeasca in limba engleza, sa-si adune stirile si sa le filtreze, daca vor sa fie documentati, edificati.

 2. In ziua de azi, din pacate, e mult mai rentabil sa vinzi minori, decat droguri sau arme. O adolescenta poate fi sacrificata pentru bani, de mai multe ori, de catre un proxenet care-i confisca 100% castigurile, decat un kilogram de cocaina, spre exemplu, ce poate fi comercializat doar o singura data.
  V-as raspunde la prima intrebare, cu niste link-uri: https://www.infowars.com/scalias-death-linked-to-bohemian-grove-illuminati/ si https://thefreedomarticles.com/satanic-pedophilia-network-exposed-australia/
  Asadar, cele 13 familii care conduc lumea nu stau degeaba! Aristocratii, care pretind ca se trag pe linie de sange din primii zei, cer sacrificii umane, au preocupari de psihopati, la fel cum „se joaca” si cu experimentele de la CERN (portalul cuantic): https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=J621WG6CtzY
  Cat priveste Romania, iata ce spun statisticile si Sputnik: https://ro.sputnik.md/society/20190801/27087922/Statistica-groazei-Romania-pe-primul-loc-in-Europa-la-traficul-de-persoane.html
  Referitor la integritatea jurnalismului de pe plaiurile mioritice, hmmm…. am luat-o ca pe o gluma! Ziaristii romani nu-s decat niste unelte platite sa dezinformeze ori sa distorsioneze/camufleze adevaruri, realitati, preschimband perceptiile oamenilor si modificand cursul firesc al societatii romanesti. In nici un caz nu-si pun penelul (mai nou tastatura) in favoarea interesului national, la fel ca si politicul. Se observa cu ochiul liber, nu-i cazul sa vin cu exemple. Toti canta in acelasi concert al mafiei globaliste. Cu mici exceptii, ca Pepe Escobar, bunaoara, ori Philip Giraldi, Joaquin Flores si altii nealiniati ocultei, sau grupului CME. Unii dintre noi, romanii de rand, care vor sa se informeze si din alte surse, decat cele introduse cu forta pe gat de catre MSM, nu le ramane decat sa citeasca in limba engleza, sa-si adune stirile si sa le filtreze, daca vor sa fie documentati, edificati si informati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.