Teoria dybbuk-ului, Newsweek și Victoria’s Secret

Ce legătură poate fi între mine, Newsweek și Victoria’s Secret? Nu, nu e cazul să vă bucurați, nu port lenjerie de damă când ies în oraș, ca J. Edgar Hoover, și nici nu și-ar bate capul Newsweek cu așa ceva. Aș zice că lucrurile sunt chiar mai interesante.

Încercând să verific o informație inedită am dat peste un articol din ediția americană (!!!) a Newsweek care încerca să verifice teoria dybbuk-ului lansată de mine. Doar că, vedeți Dvs., în Newsweek nu era citat nici numele meu, nici articolul scris de mine în anul 2020, ci două mesaje anonime de pe Twitter. Am să și explic de ce nu o fac. În fine, în articol un reporter de la Newsweek, pe numele lui Jacob Jarvis, intrigat de un un mesaj în care se spune că „citit invers COVID devine DIVOC, ceea ce în ebraică ar însemna posesie demonică” se apucă să contacteze trei profesori universitari de ebraică și yiddish de la University College of London și de la Oxford University. Ce îi spun cei trei profesori? Exact ceea ce explicam eu destul de amănunțit în articolul pe care nu îl citează. Că DIVOC în ebraică este ortografiat ca דיבוק, exact ca și dybbuk – care este o creatură demonică din folclorul evreiesc. De ce preferă dl. Jarvis să citeze două tweet-uri anonime și nu un articol care avea câteva sute de mii de vizualizări și fusese tradus în peste șapte limbi? Păi tocmai de aia, ca să poată cita incomplet și inexact și să poată ajunge la concluzia deja pregătită. Toate informațiile pe care „le află” Jarvis vorbind cu profesorii de ebraică de la Oxford și Londra erau deja prezentate în articolul meu, articol care îi cita pe mult mai prestigioșii Gershom Sholem și Yoram Billu. E mai ușor însă să combați un tweet anonim decât un articol cu astfel de referințe. Plus că, articolul meu, semnificativ mai lung, explica și de ce s-ar preta cineva la astfel de jocuri de cuvinte și cita niște precedente istorice, cel mai recent – primul animal clonat, oaia Dolly/ Ylud/ ילוד.

Concluzia la care ajunge Newsweek e într-adevăr necesară propagandei oficiale pentru că, vedeți Dvs., dacă în februarie 2020, Organizația Mondială a Sănătății avea o terminologică criptică, cu nuanțe ezoterice, deja pregătită pentru boală, se impun anumite concluzii privind pregătirea plandemiei. 

Și acum să revin la Victoria’s Secret. Informația pe care căutam să o verific era următoarea: Leslie Wexner, milardar și patron al  Victoria’s Secret și al altor numeroase branduri de modă, PLUS omul care l-a inventat și supervizat pe JEFFREY EPSTEIN (!!!!) cu rețelele sale de șantaj politic bazat pe sex și pedofilie, declarase într-un interviu din 1985 că el, Wexner, este posedat demonic de un dybbuk, care îi spune ce să facă, îl împinge spre diferite acțiuni, cu care se conversează și care apare în diverse momente ale vieții sale. Or, Wexner e un nume foarte greu în comunitate, și dacă ar fi doar pentru faptul că a înființat MEGA GROUP, asociația celor mai importanți donatori evrei.

La ce concluzie ajungem din rândurile de mai sus,  cu ce rămânem?  Aș zice să rămânem cu următoarele concluzii:

Unu – că presa oficială, prin Newsweek, a considerat teoria dybbuk-ului suficient de importantă ca să încerce să o atace contactând în acest scop nu mai puțin de trei profesori universitari, de la Oxford și Londra. Aceștia nu au făcut decât să confirme informațiile prezentate de mine în articolul inițial.

Doi – că posesia de către un dybbuk – nu este o chestie veche, medievală, ce ține de „cimitirele din Praga”, ci este un laitmotiv care preocupă pseudo-elitele pedofile ale lumii noastre, oamenii din spatele lui Epstein și ai politicienilor, oamenii cu banii grei de tot, cei care apar în filme precum Eyes Wide Shut de Kubrik, un alt om care știa despre ce vorbește. Și a vorbit prea mult. 

PS Atașez legături către articolul din Newsweek

https://www.newsweek.com/fact-check-divoc-covid-hebrew-yiddish-1623317

un extras din cartea „One country under blackmail” adică „O țară sub șantaj” de Whitney Webb în care se vorbește despre rolul extrem de important al lui Leslie Wexner și posesia sa de către un „dybbuk”

https://unlimitedhangout.com/2022/06/reports/leslie-wexners-inner-demon/

în fine, articolul meu inițial despre dybbuk și continuarea sa despre jocurile de cuvinte și terminologia ebraică în tradiția alchimică:

Al doilea articol din ciclul dybbuk, cel despre tradiția alchimică:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.